Hvordan man overlever en Spinning klasse

Hvordan man overlever en Spinning klasse

Spinning giver en intens træning for deltagere i klassen. Med et højt kalorieforbrændingspotentiale og et sjovt format er det ikke overraskende, at spinning klasser er så vellykkede på gym. Mens spinning klasser kan være skræmmende for nye ryttere, kan de ændres, så de passer til ethvert træningsniveau. Da du styrer din modstand, kan du gøre klassen nemmere eller sværere, afhængigt af dine fitnessmål. Hvis du er splinterny at spinde, vil din første klasse give en sjov udfordring.

Bær cykel shorts eller tag et polstret cykeltæthed til klassen. Cykelsæder kan være ubehagelige, især for nye ryttere, så lidt ekstra polstring kan gå langt med at overleve din første klasse.

Køb cyklus sko, hvis du forventer du vil holde sig ved at spinde. Cykelsko vil give dig mere strøm i din pedalslag og holde dine fødder mere behagelige i hele klassen. Hvis du bare prøver at spinde, kan du bære aerobic sko og bruge fodbårne til rådighed.

Spørg instruktøren om hjælp til at konfigurere din cykel. Kom tidligt til skolen, så hun får tid til at sætte dig ordentligt op. Hvis cyklen ikke justeres korrekt for at passe til din krop, er du mere tilbøjelig til at skade dig selv i klassen. Sørg for at fortælle instruktøren, at det er din første spinning klasse.

Lyt til instruktørens retning i hele klassen. Han vil sandsynligvis give masser af tip på form som instruerer dig til at slappe af dine skuldre. Indarbejde disse tips i din form for en bedre tur.

Tempo dig selv. De fleste spindingskurser er 45 til 60 minutter lange, så husk det, når du kører. Da det er din første klasse, er du måske ikke på de andre deltagers fitnessniveau. Hvis du skal forblive siddende, mens andre står, er det helt fint. Det er også acceptabelt, hvis du har brug for at opretholde lysere modstand på din cykel end andre.

Drik rigeligt vand gennem hele klassen. Som intense kardiovaskulære klasser får spinning folk til at svede meget. Sørg for at du hydrerer grundigt ved at drikke vand i løbet af klassen.

Lyt til din krop. Hvis du føler dig stærkt træt, skal du langsomt træde i pedalen og genvinde. Når du føler dig roligt, kan du vende tilbage til klassens rutine. Hvis du føler nogen smerte, stop med hvad du laver og hvile.

Stræk grundigt efter klassen. Vær særlig opmærksom på dine kalve, hamstrings, quadriceps og glutes som du strækker.

Del:
Kommentarer