Hvordan man organiserer baseball kort

Hvordan man organiserer baseball kort

Baseball kort kan være en masse penge værd. Men du ser kun pengene, hvis kortene holdes i god stand. At bevare din baseball kortsamling er let at gøre med de rigtige værktøjer. Og når dine baseball kort er organiseret, kan du finde dem i et blunk.

Sorter alle dine kort. En god måde at sortere dem på er år, og derefter efter spillerens navn. Nogle foretrækker at sortere deres kort efter mærke. Bestem hvilken mulighed der er bedst for dig, og forbliver konsekvent, når du tilføjer nye kort til din samling.

Sæt alle dine kort i ærmer. Baseball kort ærmer er rimeligt prissat, så du kan bruge en til hvert kort. Ermer er tilgængelige for et kort eller for en hel side kort. Toplastere er også tilgængelige for kort, der er mere værdifulde.

Organiser dine kort, så de nemt kan gemmes. Nogle mennesker gemmer deres baseball kort i album, mens andre foretrækker kasser. Hvis du har nok kort, kan du gemme et årti i hvert album eller felt.

Bestem, hvor meget hvert kort er værd. Prisguider er tilgængelige hos din lokale boghandel for at hjælpe dig med at gøre dette. Prisguider er også tilgængelige online for et månedligt gebyr.

Spor din samling ved hjælp af din computer. Software er tilgængelig for at hjælpe dig med at gøre dette, eller du kan oprette et regneark ved hjælp af grundlæggende software, som følger med din computer.

Del:
Kommentarer