Hvordan man opløser plaque i arterierne

Hvordan man opløser plaque i arterierne

Opløsning plaque i arterier tager tid, men det kan gøres. Arteriel plaque kan være yderst usund, fordi det kan føre til hjertesygdomme, aterosklerose, kranspulsår, hjerteanfald og slagtilfælde. Plaque i arterierne kan behandles effektivt med en sund kost og livsstilsændringer. Plak, der bidrager til hjertesygdomme, skal imidlertid fjernes ved kirurgi eller ved medicin.

Træn mindst tre til fire gange om ugen for at opretholde en sund kropsvægt. Kardiovaskulær træning er især integreret i opløsning af plaque i arterierne. Daglig motion kan øge produktion af nitrogenoxid, som kan være ansvarlig for bedre blodcirkulation. Kardiovaskulær fitness kan stimulere knoglemarv, hvilket gør det nemmere at producere nye celler, der reparerer gamle og beskadigede celler forårsaget af plaque.

Lav en sundere kostplan. Da plaque i arterierne påvirker hjertet og kroppens kardiovaskulære system først, kan der spiser flere friske frugter og grøntsager, ud over fødevarer med lavt indhold af mættede fedtstoffer, rense arterierne, moderat vende alvorlig arteriel plaque skade og reducere risikoen for kardiovaskulære sygdomme.

Stop rygning. Nikotin i cigaretter kan øge blodtrykket, hvilket får kroppen til at frigive adrenalin og tvinge blodkarrene til at trække sammen. Arteriel plaque og koronararteriesygdom kan vendes med over 50 procent efter et års rygning.

Overvej at løse plaque gennem kirurgiske procedurer. Stentmetoden udvider arterierne med et metalrør, så de kan modtage effektiv luftstrøm. Ballonangioplastik kan være effektiv, da det hjælper med at åbne tilstoppede arterier, som er blevet helt eller delvis blokeret.

Aterosklerotiske læsioner forårsaget af plaque build-up kan bidrage til dødelige blodpropper, når arterien brister, hvilket fører til et hjerteanfald eller en hjertedød, når bruddet begrænser blodgennemstrømningen. Tag en aspirin om dagen eller enhver anden blodfortyndende medicin, for at forhindre blodpropper forbundet med arteriel plaque.

Tag receptpligtig medicin til at reversere arteriel plaque akkumulering. Blodtryk og kolesterolmedicin er særligt effektive i opløsning af arteriel plaque.

Tag kvalitets multi-vitaminer. E-vitamin kan hjælpe med at reducere arteriel plaque og forhindre udbrud af hjertesygdomme, aterosklerose eller hjerteanfald.

Del:
Kommentarer