Hvordan man opbygger PVC parallelle barer

Hvordan man opbygger PVC parallelle barer

Parallel barer er en grundpille i fysiske rehabiliteringsklinikker og mange gymnastik træningscentre, men de bliver stadig mere populære blandt fitness buffs på udkig efter ekstra træning i overkroppen. Kommercielt tilgængelige barsæt sælges normalt i tusindvis af dollars, hvilket fører til mange gym-goers at vælge at bygge deres egne sæt. Et sådant materiale, der anvendes, er PVC-rør, der er kendt blandt hjemmet gym entusiaster for sin elasticitet og overkommelighed. Brug af PVC til at bygge dit eget sæt parallelle stænger kan være et relativt let projekt, der kunne være færdig om eftermiddagen.

Support

Trin 1

Mål og marker en af ​​de 16 fods længder i følgende trin: to 3 fods længder, fire 2 fods længder og fire 6-tommer længder. Skær hvert afsnit og børst væk griser, der kan skyldes savning. Sæt til side, så måle og se det andet 16 fods stykke ved hjælp af de samme målinger. Sæt til side. Du laver en fritstående parallelbøjle ad gangen for at lave det matchende sæt, så adskille alle komponenter i individuelle bunker for at undgå forvirring. Vi laver supportdelen først.

Trin 2

Påfør en dråbe primer til enden af ​​en af ​​de 3-fods stykker, og anvend så lidt PVC-binding. Vedhæft en af ​​de 90 graders albuer til enden. Gentag processen for at fastgøre en anden 90 graders albue til den modsatte ende. Påfør primer og bond til enden af ​​et 2-fods stykke, indsæt det i enden af ​​albuen, og primer og bind den udsatte ende af 2-fodstykket. Kig på en T-ledd: Du vil fastgøre leddet vertikalt på en af ​​de lange sider (de lange ender peger på klokken 12 og 6) med den korte ende i samme retning som albueforbindelsen. Gør det.

Trin 3

Primer og bind enderne på to af de 2 fods længder og indsæt hver i hullerne på armbøjlens bund og sæt derefter den resterende ende i et af hullerne på T-leddene. Når du er færdig, skal du have en rektangulær form.

Grundlag

Trin 1

Lav basen ved at prime og binde en ende af to 2-fods stykker i hver af de nederste huller på rektangelets T-led. Når du er færdig, skal du primer og binde en T på enderne af de 2-fods stykker, men drej T'erne vinkelret på de andre T-led. Hvis du gør det, oprettes en base for rektanglet at stå på. Primer og bind et 6- tommers stykke ind i hvert hul af de vinkelrette T led i bunden. Dette tilføjer små ben til bunden og tillader det at stå frit. Når en gang er færdig, er den ene halvdel af det parallelle bar sæt nu færdig.

Trin 2

Primer og bind en endehætte på de eksponerede ender af hvert 6-tommers stykke for at skabe stabilitet i basen. Du skulle nu have gennemført halvdelen af ​​de fritstående parallelle stænger. Sæt det til side for at tillade, at bindingen fortsætter med at hærde, så start arbejdet i anden halvdel af stangsætet.

Trin 3

Gentag alle ovenstående trin for at samle den anden halvdel og dermed færdiggøre din PVC-parallelle barre. Brug sandpapiret på de øverste 3- fodstænger til at skabe en struktureret gribende overflade til dine hænder; skiftevis længde i atletisk tape for at opnå et fast greb.

Del:
Kommentarer