Hvordan man opbygger muskel til brydning

Hvordan man opbygger muskel til brydning

Styrken er afgørende for wrestling succes og specifikke øvelser er nødvendige for at opbygge muskler. Wrestling er en anaerob sport, og statisk styrke træner ikke korrekt musklerne til konkurrence. Udholdenhed øvelser, eksplosive øvelser og træning gennem iltudtømning er nøglen til at opbygge muskler som en wrestler.

Udholdenhedstræning

Wrestling konkurrencer og øvelse er en dræn på dine muskler og udholdenhed er en absolut nødvendighed. Du vil konkurrere i mange kampe i løbet af en enkelt turnering, og dine muskler skal kunne cykle gennem opvarmning, konkurrence og nedkøling mindst fire gange om dagen. Udholdenhedstræning omfatter løbende med et moderat hurtigt tempo i tre til seks miles ad gangen. Medtag bakker og trapper i din løbende træning for at opbygge styrke og udholdenhed samtidigt. Kombiner dine træningsøvelser med daglige brydningspraksis for at opnå maksimale resultater.

Modstandstræning

Indarbejde modstandstræning i din wrestling praksis og morgen løbende træning. Kast en medicin bold med en partner; gøre skulderrotationer med et modstandsbånd og udfør statiske håndvægtsløfter, som rækker og skulderpresser, for at bygge en muskelbase for at beskytte dine skuldre og knæ mod skade. Brug en modstandssele, mens du også skygger. Øv din takedowns og undslippe med selen til at opbygge muskel og eksplosiv energi. Forbedre din muskel udholdenhed og styrke ved at gøre pullups og pushups på daglig basis.

Eksplosive øvelser

Eksplosive øvelser er nøglen til at opbygge de hurtigtrevne muskelfibre, der skaber hurtighed. Springer plyometrisk boks, knæhuller og hoppesekvenser som en del af din brydningspraksis. Plyometrics opbygger den styrke, der kræves for at gøre hurtige takudtagninger og flugtbevægelser. Også fokusere på olympiske stil elevatorer i vægten værelse. Den rene, den rene og rysten og snatchen er fremragende løfteøvelser til brydere. De olympiske elevatorer simulerer de nødvendige bevægelser til at løfte en modstander ud af måtten. Disse elevatorer bygger styrken for at færdiggøre dine bevægelser under modstand fra modstanderen.

Mat arbejde

Den mest effektive metode til at opbygge muskler til en wrestling match er den faktiske handling af wrestling. Vedligehold en holdning til hele din praksis og gør gentagne tekniske øvelser til at opbygge de specifikke muskler, der kræves for hvert træk. Find en partner tæt på din størrelse og flytte så mange gange som muligt inden for 30 sekunder, før du skifter partnere. Dette opbygger ikke alene muskler, men udvikler også calluses gennem kontakt og hærder dine muskler til fremtidig kontakt.

Del:
Kommentarer