Hvordan man opbygger muskel

Hvordan man opbygger muskel

En af de mest frustrerende ting, jeg møder som vægtlifter og konkurrencedygtig atlet, er hvor meget tid jeg ser, at folk spilder, mens man træner. Dette resulterer normalt i at bruge timer og timer på gymnastiksalen - alligevel ikke at nå mål - og fører kun til skuffelse og manglende præstation. Træning af en muskel til at vokse er ikke en overnight proces og tager nogle specifikke viden. Musklerne skal være "isoleret", "stressede", "hvile" og "fodrede". Her er nogle trin til at opnå dette.

Muskelgrupper har brug for opmærksomhed, der er specifik for deres funktion og placering i kroppen. Hvis du blot løfter vægte uden ordentlig form, vil du ikke isolere muskelen du arbejder på, og væksten vil i det mindste være minimal. Tænk på hvad musklen gør, hvordan den virker og hold den i fokus, når du træner. Korrekt form, der isolerer en muskel, skal ALTID have forrang over mængden af ​​vægt, du løfter.

"Stress" muskelen. Muskler vokser stort set, når de "skubbes" ud over deres daglige rutine og funktion. De skal pumpes op (isolering er nøglen her) og bringes til et rimeligt niveau af træthed. Muskelen skal arbejde, indtil den er træt for at vokse.

Den næste fase skal skabe logisk forstand. Når du har isoleret og stresset muskelen du arbejder på, vil den have brug for en hvileperiode. Under denne hvilefase (hvor som helst fra en dag til flere dage) vokser muskelen med forskellige biokemiske processer, der hjælper med at opbygge det. At arbejde den samme muskelgruppe hver dag eller for ofte vil ikke øge væksten. Hvil er kritisk.

Foder hele din krop. Mange bodybuilding eksperter anbefaler 1 til 2 gram magert protein om dagen for hvert pund af kropsvægt. Ærligt er det ofte svært at opnå. Du vil ikke tro, hvor meget GOD PROTEIN du skal spise. For eksempel, hvis du vejer 150 kg, så ideelt bør du forbruge 150 til 300 gram protein om dagen!

At opbygge muskler er en fantastisk måde at forebygge mange sygdomme (hypertension, knoglefrakturer og osteoporose for at nævne kun få) og holde sig sund. Du behøver ikke at blive et "muskelhoved" til gavn for vægtløftning.

Muskelvækst tager tid. Men hvis du følger disse meget grundlæggende regler, vil du se fremskridt i kort rækkefølge. Der er ikke noget som at se din kropsændring for at føje til din motivation og engagement!

Del:
Kommentarer