Hvordan man opbygger mave muskler med elektrisk stimulering

Hvordan man opbygger mave muskler med elektrisk stimulering

Elektrisk stimulation er placeret inden for abdominal bælter og bruges til at styrke din maves muskler ved at indpakke bæltet rundt om din kerne og stimulere dine maves muskler. Disse maskiner er særligt effektive til træning af musklerne efter skade, men de kan også bruges til generel træning af muskelstyrken. Kombiner brugen af ​​elektrisk stimulering med motion, abdominal øvelser og en sund livsstil for at se de fulde fordele ved at styrke dine muskler med elektrisk stimulering.

Fastgør et elektrisk stimuleringsbånd rundt om taljen. Sørg for at placere stimuleringsområdet direkte og jævnt på toppen af ​​dine abdominale muskler.

Skift den elektriske stimuleringsenhed til "on" -positionen og vælg et stimuleringsniveau. Vælg et lavt niveau i de første par gange, du bruger maskinen, og øg niveauet, når din mave muskler er blevet vant til sammentrækningerne. Sørg for, at dine muskler altid føler at de arbejder fra stimuleringen, men de må aldrig føle sig ubehagelige eller anstrengte.

Følg instruktionerne med det elektriske stimuleringsbælte for at se, hvor ofte det anbefales at bruge maskinen. Du bør gradvist arbejde i mave muskler og bruge den elektriske stimulering 2-3 gange om ugen i starten, og derefter øge hyppigheden af ​​brugen til fire eller fem gange om ugen, når din mave muskler styrker.

Del:
Kommentarer