Hvordan man opbygger kæbe muskler

Hvordan man opbygger kæbe muskler

Opbygning af musklerne i din kæbe kan ikke kun forbedre din hud, men definere din kæbe. Det kan også hjælpe med at rette op på ubehageligt skift af kæben og tonfedtstoffer, der udvikler sig under hagen. Der er en række øvelser du kan sætte i almindelig praksis lige i dit hjems komfort for at opbygge og styrke din kæbe muskler.

Lav "mmm" lyden mens du slapper af på din underkæbe og tunge. Lad ikke dine tænder forbinde, mens du gør dette. Tilføj modstand mod bevægelsen ved at gøre en næve med din hånd og skubbe den mod din kæbe, mens du åbner den.

Flyt din kæbe op og ned, mens du slapper af nakke og skuldre. Åbn munden så bredt som muligt, og luk det, og lad aldrig tænderne komme i berøring.

Skub din kæbe fra side til side, og hold den sidelængde strækning for et tal på tre. Tilføj modstand mod denne øvelse ved forsigtigt at trykke på din kæbe med din tommelfinger i bevægelsesretningen.

Tilt hovedet tilbage, men hold dine skuldre afslappet. Mens du er i denne stilling, skub din tunge mod mundens tag og hold den for et tal på tre. Sænk langsomt dit hoved, mens tungen stadig er skubbet mod mundens tag og frigør, når du er vendt tilbage til den afslappede position.

Tygge tyggegummi. Den regelmæssige tyggebevægelse, der skyldes tyggegummi, kan i høj grad øge styrken i din kæbe og opbygge muskler.

Del:
Kommentarer