Hvordan man opbygger håndmuskler

Hvordan man opbygger håndmuskler

Uanset om du er ved at komme fra en håndskader eller træning for at være en bedre klippeklubber, er håndstyrken vigtig. Du har brug for stærke håndmuskler til at greb genstande, bøj ​​fingrene og gentagne bevægelser. Opbygning af hænderne kræver specifikke styringsøvelser og fingerarbejde. Ved ethvert træningsprogram er vedligeholdelsen konsekvent den bedste måde at gøre fremskridt på.

Forbedre Grip styrke

Grip en pull-up bar underhånded (palmer vendt mod dig) og hænge af det. Dette er en isometrisk øvelse, fordi leddene ikke bevæger sig, mens du hænger fra baren. Prøv at hænge i 60 sekunder og gradvist øge længden af ​​tiden, efterhånden som du bliver stærkere.

Hold tunge vægte og gå. Grip tungere (15 lb. til 25 lb.) vægte i hver hånd og gå for en vis afstand eller tid (start med bare en kort gåtur). Dette er en anden isometrisk øvelse for hænder og arme.

Klem en lille stresskugle eller delvist deflateret børns bold. Brug dine hænder og fingre til at klemme bolden i 20 sekunder til 30 sekunder og derefter slappe af. Gør dette flere gange.

Indsæt en lille børns bold med hver finger på den ene side. Gør dette i 20 sekunder til 30 sekunder. Skift derefter hænder og gør den samme øvelse.

Udfør håndøvelser

Udfør håndled krøller ved hjælp af håndholdte vægte. Hold vægtene i dine hænder med palmer op. Resten af ​​dine underarme på et bord eller på lårene med hænderne på enden af ​​bordet eller benene. Lad langsomt vægten falde i dine fingre. Så krølle håndledene så fingrene krølle mod underarmen. Gør dette 10 til 15 gange.

Gør omvendt håndled krøller. Hold vægten i dine hænder med knogler op. Hvil dine underarme på et bord eller balancér dem på dine lår. Krum forsigtigt håndledene, så knoglerne peger ned mod jorden og derefter krølle op mod dine underarme. Gør 10 til 15 gentagelser.

Tryk en bold med flade hænder. Hold albuer tæt på din talje og hænder åbne mod hinanden. Tryk på hænderne sammen og prøv at ændre kuglens form. Hold i tre sekunder til fem sekunder, og slip derefter. Prøv 10 til 20 af disse.

Forbedre fingerstyrken

Må sand bucket øvelser. Sæt din hånd i en spand fuld af sand. Forsøg at krølle dine fingre langsomt at gøre en knytnæve og så åbne dem langsomt mod sandets tryk. Brug hele spektret af fingerbøjning (lukning) og forlængelse (åbning). Gentag flere gange.

Brug gummibånd til finger modstand. Sæt et eller to store gummibånd rundt om alle fingre. Sæt båndene rundt om gangen. Åbn og luk fingrene mod gummibåndet flere gange.

Gør fingerspids push-ups. Kom ned i den ændrede push-up position (knæ på jorden). Støtte din vægt ved at sætte dine fingre (i stedet for dine palmer) på jorden. Udfør tre til fem push-ups i denne position. Gradvis opbygge til at udføre 10 push-ups i denne position. Forud for at gøre disse i den regelmæssige push-up position på dine tæer.

Del:
Kommentarer