Hvordan man opbygger et træningsbænk

Hvordan man opbygger et træningsbænk

En øvelse trin bænk er et alsidigt stykke træningsudstyr, der giver dig mulighed for at øve en lang række af kroppsøvelser i minimal tid. Det er kompakt, slidstærkt og giver dig en effektiv træning til kardiovaskulære øvelser. Disse faktorer alene gør det til et værdifuldt aktiv for dine træningsrutiner. Brænd fedt og kalorier, og form og tone muskler i dine ben og arme ved at bruge dette enkle, men effektive træningsudstyr. Spar penge og komme i form ved at lave et træningsbænk fra bunden.

Gør trækkraften på trin ved at skære nogle gribebånd for at matche målene på overfladen af ​​birketrætrinet. Brug målebåndet til at måle sektionerne af gribebåndet, og skær gribebåndet i sektioner, der måler 2 inches tykt og 14 inches lang. Brug saksen til at skære strimlerne af gribebånd. Lav fire af disse strimler.

Tag birketræet, der måler 2 tommer med 14 tommer, og læg det foran dig. Grib en af ​​strimlerne af gribebånd og juster strimlen med nederste kant af birketræ, så den nederste kant af strimlen justerer sig med den øverste del af kanten af ​​birketræet. Gør dette for alle fire stykker strimmelbånd. Dette sikrer, at hvert stykke strimmelbånd skæres i den rigtige længde.

Påfør lim på bagsiden af ​​en af ​​strimlerne af gribebånd og læg den på bunden af ​​trin med limsiden nedad. Fortsæt limning hvert stykke strimmelbånd langs overfladen af ​​trinnet. Mellemrum hver strimmel 2 inches fra hinanden. Lad limet sætte og tørre i tre timer.

Placer et af birketræet 4-ved-4s under trinnet. Tag den anden 4-ved-4 og læg den på den modsatte side af trinnet. Dette er for at sikre, at begge stykker træ er den korrekte højde. Når du vurderer, at begge 4-til-4'erne er den korrekte højde og bredde, fortsæt til trin 5.

Påfør gorillelim til bunden af ​​en af ​​4-til-4'erne. Med limsiden mod bunden af ​​trinnet skal du holde 4-til-4 på plads, indtil det klæber til trinnet. Gentag denne samme procedure for at klæbe den anden 4-til-4 på den modsatte side af trinnet.

Sæt en tung genstand oven på trinbenken for at sikre, at 4-til-4'erne holder sig til bunden af ​​trinnet. Placering af ekstra vægt oven på trinnet giver ekstra forstærkning og sikrer, at benene klæber til trinnet.

Del:
Kommentarer