Hvordan man opbygger et sæde til en golfvogn

Hvordan man opbygger et sæde til en golfvogn

Tilføjelse af plads til din golfvogn er en fantastisk måde at lade dine venner ride med dig på linkene. De fleste golfvogne er udstyret med kun et forsæde og en taskeholder på bagsiden af ​​vognen. Men i sidste øjeblik bruges golfvogne som transport af vacationers og beboere i lukkede lokalsamfund. Tjek de lokale love før du kører på gaden eller transporterer passagerer på golfvognen.

Mål det område, hvor sædet vil blive placeret. Brug målebåndet og beregne både længde og bredde på det nye sæde.

Overfør målingen til det stykke krydsfiner, der vil danne bunden af ​​sædet. Brug håndsaven til at skære krydsfiner og danne bunden af ​​sædet.

Skær skummet til at passe på toppen af ​​krydsfinerbasen. Jo tykkere skummet, jo mere stof vil være nødvendigt for at dække sædet. Et stykke skum 4 til 5 tommer tykt vil give tilstrækkelig dæmpning til sædet.

Placer vinyl over toppen af ​​sædet for at måle, hvor meget stof der er behov for til at dække sædet. Skær stoffet, så stoffets sider folder sig under krydsfiner og der er plads til at fastgøre stoffet til krydsfiner.

Placer vinylen på jorden og placer skummet og krydsfiner på vinylen. Fold vinylen op på bunden af ​​krydsfiner og hæft vinylen til krydsfiner. Flyt rundt om sædet, trække stoffet tæt og placere en hæfteklammer hver tredje tommer.

Mål den gamle sædebeslag og find afstanden mellem fastgørelsesmonteringspunkterne. Der er sædvanligvis fire monteringspunkter til sædet.

Skru de originale sædefastgørelser i bunden af ​​det nye sæde. Brug en Phillips hoved skruetrækker og monter beslaget til de målte steder på sædet.

Placer sædet på bagsiden af ​​golfvognen og kontroller indstillingen. Sæt sædet på sæderammen igen ved hjælp af den gamle hardware. Afhængigt af golfvognproducenten kan dette involvere enten en 7/16-tommers bolt eller Phillips hovedskrue.

Del:
Kommentarer