Hvordan man opbygger et Motocross Track

Hvordan man opbygger et Motocross Track

At bygge et motocross spor er ikke en simpel bedrift. Mange ting skal tages i betragtning, når man bygger sporet, herunder mængden af ​​ledige arealer, miljøfaktorer og omkostninger til bygning og vedligeholdelse. Et motocross spor kan bygges ved hjælp af landets leje eller tilpasset med hopper og camber hjørner. Der er ikke et sæt layout til sporet; Men bygg et spor, der passer til dit færdighedsniveau. Når sporet er færdigt, kan du finpudse dine motocross færdigheder.

Bestemmelse af layout

Bestem den miljøpåvirkning, sporet vil medføre til omgivelserne. Byg et spor væk fra offentlige områder og private boliger. For eksempel skal du ikke bygge et spor ved siden af ​​til naboens hus. Sporet skal være afsondret på privat jord i overensstemmelse med byloven. Kontroller bygningskoderne i dit rådhus for at sikre, at sporet lovligt bliver bygget. Bestem hvordan sporet bliver beskyttet mod overtrædelser, som måske vil bruge det. Planlægger at bygge et hegn med en låst port omkring banen for at forhindre uønskede personer i at komme ind i ejendommen.

Undersøg det land, hvor motocrossbanen skal bygges på. Tæl og mærke ned på papir, hvor mange træer og sten skal fjernes fra området. Tunge maskiner skal bruges til at fjerne disse hindringer under byggeprocessen. Flytning af al vegetation er ikke nødvendig, hvis sporet er bygget omkring træerne eller buske. Bestem, hvor meget jord der er til rådighed for at bygge motocrossbanen. To hektar jord eller mindre vil resultere i et lille spor, mens tre eller flere hektar vil sikre et større spor.

Tegn et groft udkast til sporlayoutet på papir med en blyant i korrelation med jorden. Markér på papiret, hvor udgangspunktet vil være, drejningerne og hopper. Design sporet baseret på rytterens og budgettens færdighedsniveau. For eksempel kan en nybegynder have et par små spring, bredere drejninger og længere straks i modsætning til en erfaren rytter, der kan have flere store hopp og strammere sving.

Markér jorden med små flag på ca. 10 fod fra hinanden i overensstemmelse med tegningen. Kør sporet et par gange, før du faktisk bygger sporet. Bestem om layoutet skal ændres, hvis rytteren ikke er fortrolig med det. Hold flagene i jorden, indtil sporet er bygget.

Opbygning af sporet

Hold motocrosssporet som det er for et naturligt spordesign. Et naturligt spor, som ikke indebærer menneskeskabte forhindringer, kan bygges uden tunge maskiner, som f.eks. En bulldozer eller traktor. Naturlige baner bruger forhindringer af jorden, såsom dale, bakker og græs.

Brug tunge maskiner til at opbygge forhindringer for et menneskeskabt motocross spor. Skab spring med bulldozer og traktor med en spand ved at flytte mounds snavs fra et andet sted til sporet eller ved at oprette træ ramper. Skal op snavsen til en ønsket højde baseret på det færdighedsniveau, du bygger på. Kør traktoren over snavshunken for at komprimere snavs. Disse højder af snavs vil give små spring til ryttere. Placer træ ramper, som normalt bruges til større spring, på banen i overensstemmelse med spor layout. Tungt maskiner kan købes eller lejes til opbygning af et motocross spor. Denne type udstyr kan være dyrt, men det er nødvendigt for at bygge og vedligeholde sporet.

Opret forhøjede snavsbarrierer for stramme drejninger ved hjælp af bulldozer. Ryttere bruger snavshullerne på svingene som gearing for hurtigere at dreje rundt om. Lav en snavsbarriere rundt om svinget omkring 2 meter højt. Pak snavset tæt for at håndhæve snavsvæggen langs den stramme sving.

Opret sporbarrierer. Hammer i robuste plaststænger i stedet for flagene på sporets omkreds og omkring de indvendige baner. Stængerne skal være 10 meter adskilt fra hinanden. Stretch fleksibel plastik barriere hegn omkring plast stænger en 10-fods sektion ad gangen. Poke to huller gennem plastikbarrieren med en skruetrækker. Indsæt et plastikbinderi gennem den ene ende af barrieren, rundt om polen og ud for den anden ende. Fastgør spærren til plaststængerne ved at stramme sikkerhedsbinderen.

Spray maling startlinjen af ​​sporet ved hjælp af hvid spray maling. Opret en 1 fods bred startlinje over banen. Lad malingen tørre natten over.

Del:
Kommentarer