Hvordan man opbygger et Beanbag Baseball Game

Hvordan man opbygger et Beanbag Baseball Game

Beanbag baseball, også kaldet sandbag baseball, er et spil, hvor spillere smider farvede beanbags gennem huller skåret i krydsfiner. Placeringen af ​​hullerne bestemmer resultatet af kastet; for eksempel tager en spiller to baser eller spiller er ude. Sjovt at spille og let oprettet, beanbag baseball er altid et hit.

Monter rammen ved at skrue 2-fods sektioner af 2x4'er til 36-tommers sektioner af 2x4'erne for at gøre et rektangel til at understøtte krydsfinerens spillefelt.

Lav benene for at holde bordet oprejst ved at skrue de 13 1/2-tommer lange 2x4'er op på toppen af ​​din ramme. Du kan skære bunden i en vinkel, så det sidder flush på gulvet, hvis du vil.

Mål ud den foul box 1 1/2 inches over bunden af ​​krydsfiner og gøre det 5 ved 8 inches bred. Centrer dette på krydsfiner.

Gå 6 1/2 tommer op midt på bordet og mærke stedet. Skær et 4-tommers bundhul over dette mærke. Gå op en anden 6 1/2 tommer for at skære den hjemlige cirkel. Fire tommer over det er den tredje basiscirkel, som skal være 3 tommer fra toppen af ​​brættet.

Markér 5 tommer ind fra siden. Klip det første bundhul, der er centreret mellem de nederste tre baser og foul boxen. Mellem hjemmebane og de nederste tre baser, lav hullet til to baser. Centrér udhullet mellem de tre øverste baser og hjemmebanehullet.

Gentag disse samme stykker 5 inches ind på den anden side af krydsfiner.

Mal eller flett krydsfiner på enhver måde, du kan lide. Når det er tørt, skru det til rammen, sørg for, at den skadede kasse er tættest på jorden, og rammens ben ligger øverst på krydsfineroverfladen. Mærk hvert hul. Du er nu klar til at spille beanbag baseball.

Del:
Kommentarer