Hvordan man opbygger et basketballhoop ud af træ

Hvordan man opbygger et basketballhoop ud af træ

At bygge en basketbøjle ud af træ er relativt billig, kræver kun moderate træbearbejdningsfærdigheder, og kan give mange års sjov og spænding, når den er færdig. Det gode ved basketball-hoops er, at de er en standardstørrelse på alle niveauer af spil. Mens ungdomsligaer ofte sænker den højde, som bøjlen suspenderer over retten, bliver bagpladen og fælgen ensartede på alle niveauer. Her er en trin-for-trin guide til, hvordan man bygger en basketbøjle ud af træ.

Trin 1

Skær et træplade til dimensioner på 6 fod vandret med 3,5 fod lodret. Dette bord tjener som bagbord. Dette er standardstørrelsen på en basketball hoop backboard, selv om den kan reduceres eller endda afrundes i øverste hjørner for at passe enhver størrelse restriktioner.

Trin 2

Tag et stykke træ mindst 20 inches langt og bredt og 3/4 inches tykt. Ved hjælp af en linjal og kompas skal du vælge et midtpunkt på træstykket og tegne en cirkel på 18 tommer i diameter. Brug samme centerpunkt, tegne en anden cirkel, der er 18,75 tommer i diameter. Disse to cirkler giver skitsen til kurven på basketballen. Skær langs de to linjer ved hjælp af et puslespil.

Trin 3

Brug en strømslibemaskine eller sandpapir, hvis du foretrækker det, og rundt om kantene af fælgen for at skabe en cylindrisk form på ca. 5/8 "i diameter. Sæt ikke for meget af indersiden af ​​fælgen, da hullet inde i fælgen bør være 18 tommer i diameter på alle punkter. Når du er færdig, skruer fælgen på 6 "x6" blokken af ​​træ på toppen af ​​pladsen, så toppen af ​​kanten og toppen af ​​blokken er niveau. Når dette er færdigt, kan du lave et diagonalt snit i blokken for at fjerne det udragende hjørne, hvis du ønsker det. Dette er ikke nødvendigt, men kan holde bolden fra at tage ulige hopper efter at have passeret nettet.

Trin 4

Fastgør fælgen og bloker til bagpladen. Feltet skal placeres i bagbordets vandrette center med 6 "x6" -blokken justeret til bundkanten af ​​bagpladen. Denne opsætning muliggør den nødvendige 6 tommer adskillelse mellem kanten af ​​kanten og bagpladen. Brug en lineal til at tegne et 2-tommers firkant centreret direkte over og røre ved 6-tommers blok. Denne firkant skal være 24 tommer vandret og 18 tommer lodret. Mal den firkantede omrids i en solid farve. Traditionelt anvendes hvid, orange, rød eller sort.

Trin 5

Mål præcis 10 meter fra jorden, hvor du planlægger at montere din basketball hoop. Montering på en garage eller lade giver stabilitet, men montering på en pol, der er cementeret i jorden, giver fleksibel og vil ikke beskadige dit hus. Bestem hvor man skal placere basketballen, og fastgør monteringsbeslagene på bagsiden af ​​basketballen med møtrikker, bolte og spændeskiver. Placeringen af ​​disse fastgørelsesdele afhænger af, hvor du vælger at montere din bøjle. Vedhæft et basketnet med små kroge skruet ind i bunden af ​​basketfælgen. Placer krogen omkring bunden af ​​basketfælgen for at matche basketballen i overensstemmelse hermed.

Del:
Kommentarer