Hvordan man opbygger en Waterski Ramp

Hvordan man opbygger en Waterski Ramp

Vandski er en fælles aktivitet på mange vandområder. Men på trods af sin popularitet kan det være svært at finde og købe vandskiudstyr ud over skierne selv. Dette gælder især for stuntudstyr, som sjældent kan forankres permanent i de fleste populære vandveje. Heldigvis er det at opbygge egne vandskiramper en simpel og nem proces, der kan gøres i et hvilket som helst hjemmearbejde, og du har en rampe, som er let at transportere og bruge.

Læg 2-til-4-plader på deres kant i et rektangel den nøjagtige længde, du vil have din rampe. Mål ned længden af ​​den længere del af rektanglet og placér i en anden 2-for-4 hver 16 tommer. Mal hvert bord med flere lag maling. Spik sammen bordene med 16-penny neglene. Skær et stykke krydsfiner og læg det oven på gitteret du har samlet og spik det til toppen med 6-penny neglene. Det ligner en bogreol på dette tidspunkt. Skru øjeboltene ind i hvert hjørne, pas på at ikke revne træet.

Drej over rampens bund. Fyld hver snor med Styrofoam og fastgør den med vandtæt caulk, med undtagelse af et åbent område på enden, enten øverst eller nederst på din "bogreol". Skær to 2-til-4'er som understøtninger til toppen af ​​din rampe. Spik 2-til-4'erne ind i indersiden mellem bjælkerne og derefter fylde det resterende rum med Styrofoam og caulk.

Sæt toppen af ​​2-til-4-understøtningerne i den vinkel, du ønsker, at din rampe skal være. Gem stumperne og søm dem til bunden af ​​rampen. Læg et stykke krydsfiner på understøtningen og søm det til hver støtte. Nail krydsfiner til hver side af rampen, skæring til at passe på hver side. Malér plywoodpladerne med flere frakker, når du har fastgjort alle sider.

Kør reb gennem øjenboltene og læg rampen i vandet. Fastgør rampen til en dock eller et andet solidt ankerpunkt. Undersøg rampen for at sikre, at bunden er helt nedsænket, mens rampen selv er for det meste ud af vandet. Hvis det er nødvendigt, sikre gamle dæk på siderne af rampen for at tilføje opdrift, tråde dem gennem reb.

Del:
Kommentarer