Hvordan man opbygger en træramme

Hvordan man opbygger en træramme

Bygningsramper fra træ kan hjælpe folk med at lave daglige opgaver eller have det sjovt på en cykel eller på skateboard. I de fleste tilfælde er alt hvad du behøver, grundlæggende træbearbejdningsværktøjer og materiale. For at komme i gang skal du tegne en plan af trærammen for at bestemme, hvor meget materiale der er brug for til dit specifikke projekt. Hvis rampen skal være udendørs, vær sikker på at vælge behandlet tømmer og krydsfiner. Hver rampe har specifikationer for at imødekomme særlige behov. Med henblik på de nødvendige materialer er rampen beskrevet nedenfor 6 fod lang og har en stigning på 18 tommer. Men hvis rampen skal bruges af et handicappet individ, kan det kun have en stigning på 1 tommer for hver 12 tommer lang.

Forberedelse

Mål langs kanten fra et hjørne af krydsfiner ud til seks meter og lav et mærke. Placer rammerne på dette mærke, og træk en vinkelret linje op på 18 tommer.

Placer slutningen af ​​kridtboksen på hjørnet af krydsfiner, der er nævnt i trin 1. Træk strengen ud til slutningen af ​​18-tommers linje og tryk en linje. Dette giver dig rampens tonehøjde.

Skær dette stykke rampe ud med funktionssagen. Dette er den ene side af rampen. Gentag derefter trin 1 og 2 for at oprette den anden side af rampen.

Lay ud en 2 til 4 flade og læg bunden på krydsfiner rampen side på den. Vær sikker på at den 18-tommers ende af rampen er flush i slutningen af ​​2 til 4. Gå til den krybfinterede vinkel og trek en linje på 2 ved 4, der angiver vinklen på skæret, så det passer krydsfinerens hældning. Skær vinklen med den elektriske gittersav. Dette er bunden af ​​rampen.

Klip en anden 2 ved 4 i samme vinkel. Placer 2 ved 4 fra trin 4 fladt på jorden. Læg 2 ved 4 fra dette trin på slutningen af ​​2 ved 4 fra trin 4. Dette bliver toppen af ​​rampen. Det vil ikke blive skåret i længden endnu.

Placer krydsfiner rampen side på de to 2 ved 4 er. Vær sikker på, at bundens og de øverste dele af rammen er flush med kanten af ​​krydsfiner. På den 18-tommers ende af krydsfiner, markér 2 til 4 for at give dig længden af ​​det øverste stykke af rammen.

Læg endnu 2 til 4 flade på jorden. Hvis der er et stykke skrot tilbage fra de andre nedskæringer, kan du bruge det. Det skal være mindst 18 tommer lang. Placer krydsfiner på 2 ved 4, så den er flush med den på 18-tommers enden. Tegn en linje på 2 ved 4, der angiver vinklen øverst på rammen. Skær vinklen og derefter længden. Det skal passe mellem top og bund af rammen.

Gentag trin 2 til 7 to gange mere. Dette giver dig tre rammer, hvorpĂĄ du kan sikre krydsfiner.

Bygning

Bor pilothuller overalt, rammen forbinder. Fastgør rammen med 3-tommers dækskruer. Vær sikker på at skruehovederne er under overfladen af ​​2 til 4'erne.

Klip 12 stykker af 2 med 4 til 15 inches i længden. Fastgør disse med 3-tommers dækskruer mellem fames for at resultere i en ramme, der er 34 ½ inch i bredden. Stagger dem for maksimal støtte. Herefter fastgør krydsfiner rampe siderne til rammen med 1 ½ tommer dækskruerne.

Skær et stykke krydsfiner 36-tommer bredt. Forlad længden på 8 fod for nu.

Sæt skillsaw i vinklen på den elektriske modersave. Klipp kanten af ​​bredden af ​​krydsfiner med skillsaw. Dette gør det muligt for krydsfiner at sidde ved siden af ​​jorden.

Fastgør krydsfiner til rammen ved hjælp af 1½-tommers dækskruer på 8-tommers centre. Krydsfiner vil hænge ud af rampens ende.

Placer kalklinjen på den ene side af krydsfiner øverst på rampen og rammens ende. Pop en linje over krydsfiner.

Vær sikker på, at vinklen på skillsaw er den vinkel, der er nødvendig for at skære krydsfinerflushen med rammens ende. Skær krydsfiner i længden.

Del:
Kommentarer