Hvordan man opbygger en squashbane

Hvordan man opbygger en squashbane

Squash er en racket sport spillet af enten to eller fire spillere i et lille fire-walled værelse. Den internationale domstols størrelse er 32 fod lang og 21 fod bred. Forvæggen har en "ud" linje på 15 fod over gulvet, forbundet med en anden "ud" linje, der skærer med den første "ud" linje på bagvæggen på syv meter over gulvet. Der er en "service line" på forvæggen, der er seks meter over gulvet med en 19 "høj" tin ", der fungerer som et net. Gulvet er markeret med en halv-linie, og derefter opdelt igen i to bagkvarter og to servicekasser.

Find et sted, der nemt konverterer til en squashbane. En squashbane kan konstrueres udenfor eller indeni.

Mål pladsen af ​​væggene og mærket med kridtbånd. Pladsen skal være 32 meter med 21 fod.

Konstruer fronten og to sidevægge ved at cementere rebar til et fundament og derefter pile cementblokke 15 meter over jorden. Hvis du morter mellem væggene, skal du inkludere mørtel i væggen.

Skær en dør ind i glasvæggen eller akrylplastpladen på slutvæggen. Sørg for, at dørlinierne på indersiden af ​​banen er glatte. Alle hængsler og lignende bør være på ydersiden.

Dæk blokvæggene med gips.

Glat gips og maling.

Saml trægulvet.

Installer bord og tin. Brættet er den laveste vandrette linje langs forvæggen, under hvilken der er tin. Øverst på bordet skal være 19 tommer over gulvet.

Mal skærstykket seks meter over gulvet på samme væg som tin.

Mal servicezonen 6,6 fod over skærelinien.

Mal en linje 18 meter fra forvæggen og 14 fod fra bagvæggen.

Mal en linje, der bisects retten vandret i midten af ​​retten.

Mal baggrundsrammen 17 meter fra gulvet på bagvæggen.

Lad tørre.

Del:
Kommentarer