Hvordan man opbygger en racerskærer

Hvordan man opbygger en racerskærer

Mange mennesker har tid af deres liv, der deltager i plæneklippere. De fleste af disse løb har faktisk slået deres almindelige gamle ridning græsplæneklipperen ind i deres nye fundne racermaskine. Dette er et billigt job i forhold til at slå en bil i en racerbil. Hvis du kan lide oplevelsen af ​​racing eller bare det sjovt at vende din egen græsplæne græsplæneklipperen i en racing plæneklipper, her er et par skridt til at komme i gang.

Begynd med at skifte remskiver

Skift remskiver. Udskift de originale med mindre. Dette vil give din maskine mere fart. Tag motor off af plæneklipperen. Drej slåmaskinen på hovedet omhyggeligt. Fjern det tørre bælte fra remskiven. Ved hjælp af en skruenøgle fjernes bolten og trykker på, som holder tromlen på plads. Udskift med mindre remskive. Undersøg det tørre bælte. Se efter tegn på råd eller slid og tårer. Udskift om nødvendigt. Tag nyt eller originalt tørt bælte tilbage på remskiven. Sørg for, at alle bolte er stramme.

Undersøg lyddæmper.Kig efter huller og corrison.Replace hvis du har set selv den mindste pin-polen (det vil få dig til at tabe hastighed).Ryd væk corrison.

Unhook governors.These findes på karburator. Nogle plæneklippere kan have mere end en guvernør. Hvis de gør det, fører onene guvernør til gasforsyningen, og man fører til gasstrømmen. Hold den ene fra gaspedalen. Dette vil give dig mere strøm.

Undersøg dæk. Sørg for, at du har korrekt lufttryk. Nogle kan vælge at erstatte bagdæk med større, med ruts, for at gøre ridning lettere i mudder og snavs. Du kan beslutte at holde de originale dæk i fronten eller endda ændre med mindre dem.

Kontroller retningslinjer for racerspor, du har til hensigt at prøve. Nogle spor kræver, at du forlader klippeaggregatet på din plæneklipper. Årsagen er, at klippeaggregatet hjælper med at holde klipperen stabil og plan. Dette er især nyttigt, når du kører rundt bøjninger og kurver. Andre spor kan tillade dig at fjerne det.

Mal og dekorere ridning klipperen som du ønsker. Du kan beslutte dig selv for at tilføje et racking nummer på det.

Tjek andre racing græsslåmaskiner til flere ideer om, hvordan du gør din plæneklipper hurtigere.

Del:
Kommentarer