Hvordan man opbygger en miniature golfbane

Hvordan man opbygger en miniature golfbane

Minigolf er en populær fritidsaktivitet, der er sjov for både børn og voksne. Mange ivrige spillere vil gerne lave deres egne minigolfhuller, så de kan spille frit uden at skulle betale gebyrer for at spille på et kursus. Konstruktion af en minigolfbane ud af bevægelige materialer muliggør oprettelsen af ​​et flerhullet kursus uden at skulle bruge den store mængde gulvplads, som en fuld permanent kurs ville kræve.

Forbered en spilleflade til dit kursus. Jo større området, desto flere huller kan sættes op på en gang, og jo større dine huller kan være. En rulle Astroturf, der påføres et gulv, gør det muligt at sætte et godt sæt på overfladen; Dog kan enhver kort tæppe være tilstrækkelig, hvis du ikke ønsker at bruge penge på Astroturf.

Konstruer vægge til dit hul ved at bruge knivblokke, træbjælker eller mursten. Mindre stykker, såsom mursten, giver mulighed for mere tilpasning i byggeri, men tager længere tid at oprette, mens lange træbjælker hurtigt kan skabe en lang væg, men tillader ikke så meget kreativitet.

Placer væggene i vinkler for at gøre det muligt at banke rundt om hjørner. Et 45 graders vinkelhjørne i en vinkelret vinkel i hullet gør det muligt at slå en bold fra en arm i hullet for at hoppe ned den anden.

Konstruer huller, der har mere end et spilleområde og tilslut dem ved hjælp af spilelementer. Du kan bygge et spring ved at hvile et stykke krydsfiner ovenpå nogle få teglsten. Plakatplade kan rulles og tapes for at lave et rør, og downspout-udvidelser kan tjene som tunneler fra et område til et andet.

Placer et sætbukk for at tjene som målet for hullet.

Optag dine huller pĂĄ papir og blyant, nĂĄr du konstruerer dem, sĂĄ du kan genskabe og afspille dine favoritter.

Del:
Kommentarer