Hvordan man opbygger en manuel løbebånd

Hvordan man opbygger en manuel løbebånd

Løb og jogging er grundlæggende kardiovaskulære øvelser, der hjælper med at forbedre dit helbred og øge din atletiske ydeevne og livskvalitet. Manuelle løbebånd giver et billigt alternativ til løbere og joggere, der ønsker at udøve uden at skulle udfordre trafik, bildamp og uvejr. Du kan spare penge ved enten at købe en manuel løbebånd og samle det selv eller bygge det fra bunden. De dele, der kræves til dette projekt, kan købes hos en leverandør af træmølle dele og en hardware butik.

Trin 1

Byg en stålramme til støtte for dit tredemølledæk og bælte. Størrelsen afhænger af bredden og længden af ​​det dæk, du vælger. Mål længden af ​​dit dæk og bredden af ​​dine forreste og bageste ruller. Tilføj 3 tommer clearance til hvert afsnit. Skær forsiden, bagsiden og to sider af din ramme fra en 3-til-1-tommers stålkanal til disse dimensioner med en midsav.

Trin 2

Markér placeringen af ​​bagsiden af ​​bagrullerne på dit dæk og bor huller på siderne af din ramme i overensstemmelse hermed med en 1/2-tommer bor for at rumme rulleakslen.

Trin 3

Svejs forsiden og bagsektionen til en af ​​sidestålkanalerne. Sørg for at stålsektionernes kanal vender mod midten af ​​rammen. Indsæt tredemølledækket ind i den åbne ramme ved at matche rullerne til de huller, du har boret i trin 2. Svejs den anden side sektion til rammen. Fastgør rulleakslen til rammen med boltene og møtrikkerne. Dette er rammen for din tredemølle.

Trin 4

Bøj den stive kanal i en "U-form" for at bygge din tredemølle håndliste og oprejst. Bestem målene på håndlister og stolper ved højden af ​​tredemølleens brugere. Du bør være i stand til komfortabelt at holde på håndlænket, mens du kører. Tilpas målene på håndlænets ophæng til højden efter eget valg. Bor huller gennem de nederste sektioner af dine oprejer. Den højde, hvor du borer hullerne, bestemmer løbebåndets skråning.

Trin 5

Bor huller på tredimens rammens forreste hjørner. Juster disse huller med dem på stativene og fastgør dem sammen med vognbolte.

Del:
Kommentarer