Hvordan man opbygger en lille basketballbane

Hvordan man opbygger en lille basketballbane

Basketballbaner er en fælles funktion i de fleste huse på grund af den lethed, som de er i stand til at blive produceret. Normalt er det bare at installere en kurv nær din indkørsel. Men visse fans af sporten vælger at installere en faktisk lille basketballbane på deres ejendom for at give dem mere plads til at lege med. Hvis du har plads og penge at bruge, kan du være vært for de bedste afhentningsspil i nabolaget på ingen tid.

Bestem størrelsen af ​​en basketballbane, du vil have. En reguleringsstørrelse domstol er 94 meter lang med 50 meter bred, men da du bygger en mindre domstol, vil du måske gerne bygge en halv domstol, som er 47 meter lang med 50 meter bred. Sørg for at du har nok plads i din gård eller indendørs for at fuldføre retten. (Også, hvis du bygger en domstol indendørs, skal du sørge for at have et højt nok loft. Højden på basketfælgen er 10 fod, hvilket betyder at du vil have loftet til at være ca. 20 fod højt for at tage højde for buerne af skud.)

Vælg det materiale du vil have til dit gulv og installer det. Hvis du bygger en domstol indendørs, kan du overveje at installere et trægulv. Men i så fald vil du kontakte en ekspert om, hvordan du installerer gulvet. Hvis du er udendørs, vil du gerne bruge enten beton eller en flisebaseret basketballbane. Der er en række Do-It-Yourself flise-baserede domstole, der er enkle at installere. Hvis du installerer et gulv af beton, skal du kontakte et konkret firma og redegøre for din domstols detaljer for at finde ud af, hvor meget det vil koste. De vil tage sig af den tunge løft som hældning og installation af betonen.

Monter dine basketballer. Grave et hul i jorden for at indsætte din basketballpæl. Hulets diameter skal være omtrent tre gange så stor som for polen. Dette vil gøre det muligt at afregne og stå stabilt i jorden. Hullet bør også indstilles på en dybde på ca. en tredjedel af polen. Efter hullet er gravet, sæt stangen lige op og fyld hulet med grus eller andre hårde sten. Dette vil holde stangen i en omtrent lige stilling. Når stangen er i den rette lige vinkel, hæld beton i hullet for at sikre, at den permanent forbliver fast i jorden. Lad betonen tørre, før stangen løsnes.

Monter kurven. Hang kanten på 10 fod fra jorden. Monter bagpladen over fælgen og fastgjort til stangen. Bagpladen og kurven fastgøres ved hjælp af et bolt og skruesystem, der følger med materialerne. Når du er færdig, hæng den faktiske netkurv for at afslutte projektet.

Del:
Kommentarer