Hvordan man opbygger en kampsportstræk for under $ 25

Hvordan man opbygger en kampsportstræk for under $ 25

For alle, der er seriøse med kampsporten, er en benforstærker et element, der er afgørende for at udvikle den fleksibilitet, der kræves for Kung Fu og andre kampformer. Benstrækere spænder fra meget enkle til komplekse maskiner, men de har alle samme mål; større fleksibilitet for kampkunstnere. Denne artikel vil vise dig trin for trin hvordan du kan bygge din egen enkle benbøjle og begynde at opnå den fleksibilitet, du har brug for lige i din egen stue.

Konstruer benene først. Det er nemmest at bygge benstykker først. Ved hjælp af et stykke 5 fods skema 40 PVC-rør og klæbemidlet, fastgør et T-stykke til en ende af røret. PVC-cement sættes hurtigt op, så sørg for at arbejde hurtigt.

Skær et 3 tommer rør fra en anden af ​​de 5 fodstykker af pvc. Dette bliver det stykke, du bruger til at skære alle dine fyldstofstykker fra. Resten af ​​dette afsnit vil så blive brugt i opbygningen af ​​håndtaget på din justerbare kampsport benbøjle. Vedhæft dette 3 tommer stykke til den øverste del af T'en, der er placeret i den ene ende af benet.

Tilføj en af ​​albue stykker vinkelret på T. Det er vigtigt, at dette stykke er lige, som vist på billedet. Klip en to 2 tommer rørstykker fra det samme stykke, som du har klippet tidligere rester. Vedhæft en af ​​de 2 tomme stykker til den åbne ende af albuen og den anden til den åbne ende af T. Brug to af kasketene, tag både albuen og benstykket. Dette design hjælper med at skabe et sikkert hold til din ankel, der modstår glidning, mens benbenet bruges til at udvikle større fleksibilitet i kampsport. Følg trin 1-3 for at bygge det andet benstykke.

Juster højden på de to ben sider. Hold en af ​​benforstærkeren op på din side. Markér og skær den på ca. højhøjde. Mål og skær den anden side til samme længde.

Trim det resterende PVC-rør i samme længde som de to sidesektioner. Dette bliver dit håndtag. Bor et ¼ "hul 2 tommer fra toppen. Bor også et ¼" hul 2 tommer fra toppen af ​​hver af benafsnittene. Det er meget vigtigt, at disse huller passer perfekt til fodsektionen, som vist.

Bor syv ¼ "huller hver 5" på håndtaget af kampsportsbenet. Sørg for, at disse huller er nøjagtigt anbragt op ad sektionen. Anbring en albue nederst i dette afsnit. Skær en 5 "sektion af PVC og fastgør den til albuen. Hætte i enden.

Læg de tre sektioner sammen. Læg hullerne på det flade jern med hullerne boret 2 tommer fra toppen af ​​benbenet. Forlad et mellemrum på ca. 2 huller mellem hver sektion. Markér og klippe to identiske stykker af det flade jern. Fastgør det flade jern til begge sider af enheden med vingemøtrikkerne.

Skær 3 tommer sektioner af skum og wrap rundt håndtag, og hvert ben stykke for ekstra komfort, mens du bruger kampsport ben stretcher. Fastgør skummet på plads med elektrisk tape.

Del:
Kommentarer