Hvordan man opbygger en indvendig cykeltræner

Hvordan man opbygger en indvendig cykeltræner

Du behøver ikke længere at holde din cykel i garagen, når vinteren kommer. Du kan bruge din cykel til dit daglige træningsprogram hele året ved at dreje din konventionelle cykel til en indvendig cykeltræner. Dette er et sjovt gør-det-selv-projekt, der giver dig mulighed for at hoppe på din cykel uanset vejret.

Mål længden på din cykel. Markér denne længde plus ca. 1 ft. Ydelse på krydsfiner. Det vil tjene som længden af ​​basen.

For at bestemme basisbredden måles diameteren på din cykels hjul. Brug denne måling og giv ca. 5-tommer tillæg. Tegn måling på krydsfinerpanelet for at færdiggøre det rektangulære basislayout på din indvendige cykel.

Brug 2-til-4'er til at konstruere et par trekantsformede bøjler med ben, der skal monteres på cykelens bundbeslag eller beslaget, der understøtter cyklens bag- og forhjulsaggregat. At bore trækhjulbøjlerne med 2- til 3-tommers huller vil gøre det muligt for opsætningen at rumme forskellige størrelser af hjul. Dimensionerne af disse beslag vil afhænge af hjulets diameter plus dæk. Opstilling af bagbeslag skal fastgøres sikkert på bunden for at forhindre belastning på forgaffelen.

Brug en 1 1/2-tommers 10-tommers rørnippel, lav et cykelstativ og to gulvflanger 1 1/2 tommer i størrelse, og lav derefter en bundbeslagsklemme. Dette vil bedre sikre front- og baghjulstænger på træbasis

Monter bundbeslagets klemme; Placér den på cykelets bagdæk. Tillad ca. halvtimers dækafbøjning.

For at holde cykelniveauet og i en komfortabel kørestilling, monter cyklen fremad. Sørg for, at bagdækket rydder krydsfinerbasen med ca. en halv tommer. En konventionel cykeltræner har vandrette rammestøtter, der arbejder sammen med de vertikale trekantede understøtninger for at styre afbøjningen. Disse understøtter ikke kun cyklen sikkert oprejst, når den er kørt, men optimerer også den belastning, som den indvendige cykelbeslag og støttebeslag kan tage.

Placér et andet cykelhjul nav mellem støtterne, hvor den modsatte hub, der holder baghjulet oprejst, er. Sørg for, at mindst en af ​​navene har quick-release mekanismer. Hurtigkoblingsmekanismerne kan indebære et stempel med en stikkontakt, der er monteret rundt om navet.

Brug en fjederforspændt cam med en vedhæftet håndtag til at stikke stikket på stemplet mod navet.

Lav det bageste dæk hvil på et friktionsindgreb ved at fastgøre det på en spændbar rulle. Denne rulle skal arbejde med en spændingsmekanisme; sæt den fast i en push-pull kabel bremse opsætning for at tilføje modstand mod baghjul rotation. Spænding skal være bremseaktiveret.

Brug den struktur, du oprettede, til at støtte baghjulet for at skabe understøtninger til forhjulet.

Test opsætningen. Foretag alle nødvendige tilpasninger for at styrke strukturen. Sørg for, at opsætningen understøttes af to parallelle ruller, der gør det muligt for baghjulet at rotere.

Del:
Kommentarer