Hvordan man opbygger en indendørs tennisbane

Hvordan man opbygger en indendørs tennisbane

En indendørs tennisbane giver dig en året rundt sted at spille. Det beskytter dig mod elementerne, men kan ændre dynamikken i dit spil. På en indendørs domstol øges kuglens hastighed, hvilket tvinger dig til bedre at kontrollere dine skud. At bygge en indendørs tennisbane er en stor virksomhed, der kræver tilstrækkelig gulvplads til at huse retten og nok højde til at rumme overhead lobs. Dette er ikke et job, du sandsynligvis vil gøre på egen hånd, men det er vigtigt at vide, hvad der er involveret, så du kan blive på toppen af ​​en entreprenør, der gør hovedparten af ​​arbejdet.

Trin 1

Bestem, om du har en bygning, der er stor nok til at huse en indendørs tennisbane. Gulvplanen skal kunne passe til en tennisbane med dimensioner på 78 ved 36 fod, 18 fod bag hver basislinie og 12 fod på hver side af sidelinjen for at give spillerne plads nok til sikkert at køre. Du har også brug for mindst 35 fod fra gulvet til loftet på center netlinjen, ifølge de amerikanske tennisforening domstolsregler. Der kan være en skråning til loftet, så længe der er mindst 20 meter over baseline.

Trin 2

Bestem dit budget. Det kan tage 16 til 28 uger eller længere at opbygge strukturen og koste fra $ 15 til $ 75 pr. Kvadratfod, ifølge Indoor Courts of America.

Trin 3

Leje en entreprenør til at konstruere din indendørs tennisbane. Hvis du starter fra bunden, skal du have tilladelser og godkendelse til at opbygge strukturen. Der er overvejet tre grundlæggende strukturer: en boble, en ståltækket domstol og en permanent bygning. Vælg strukturen baseret på dit samlede budget.

Trin 4

Vælg din overflade. Du kan vælge mellem beton, tæppe eller sports-court gulve.

Trin 5

Byg strukturen og læg fundamentet på dit overflade. Din entreprenør vil være i stand til at guide dig på den krævede dybde af retten fundament for at imødekomme frostforhold.

Netposter skal indstilles med fundamentet. Stillinger skal være 42 meter fra hinanden langs centerlinjen.

Hvis du bruger beton, kan du bruge to farvede beton til at gøre interiørbanen skille sig ud fra ydersiden.

Trin 6

Læg din domstol. Hvis du bruger beton, betyder det at male dine linjer. Hvis du lægger tæppe, lægger du en 1-tommer pude og derefter tæppet, før du male linjerne. Sørg for, at sømene holdes glatte for at forhindre rydning. Sportsbaner er normalt lagt i stykker med de linjer, der allerede er på stykkerne.

Trin 7

Installer nettet. Nets spidser op langs hver netpost, trækkes stramt, så nettet er 39 inches højt på netposterne og 36 inches i midten af ​​nettet. Du kan justere midternets højde med centerstroppen, der følger med dit net køb.

Del:
Kommentarer