Hvordan man opbygger en håndvægtsstativ

Hvordan man opbygger en håndvægtsstativ

Et hjemmelavet håndvægtsstativ er en vigtig tilføjelse til et hjemmeværelse gym eller hjemmevæverum. Et håndvægtsstativ holder dine vægte fra at røre gulvet og organiserer dem på en sammenhængende, pæn måde. Ved at holde dine vægte på en håndvægt gør det også nemt at rengøre dine vægte og vælge, hvad sæt vægte du ønsker, når du træner.

Trin 1

Mål længden af ​​sengrammens rækværk. Bestem, om du vil klippe dem eller vedhæfte dem til træposterne som det er.

Trin 2

Skær sengelisterne med en metalafskæringssave til de mål, du vælger, hvis du vil gøre det. Forlad mindst 20 tommer i længden for at passe mindst tre sæt vægte på hver hylde af stativet. Bekræft, at sengelamperne er helt nøjagtige. Glatte skarpe kanter med sandpapir.

Trin 3

Fastgør sengrammens rækværk til de to træplanker. Marker afstanden mellem sengelisterne på træplankerne. Brug målebånd til at sikre, at dine målinger er nøjagtige. Forlad mindst 1 fod mellem hver hylde for at gøre plads til hvert sæt vægte. Brug en koboltboring og tykke, kraftige skruer til at fastgøre sengestellet til træet.

Trin 4

Skru et stykke træ ind i hver side af trækulerne på håndvægtsstativet, så stativet ikke vælter over. Hold træsorterne flush med hovedstativpolen.

Del:
Kommentarer