Hvordan man opbygger en golfbane Sand Trap

Hvordan man opbygger en golfbane Sand Trap

Rees Jones er en af ​​verdens førende golfbane designere, men kan være mere kendt for hans fejlfinding arbejde. Han bliver ofte indkaldt til at hjælpe aldrende golfbaner med at holde op med tiden ved at tilføje ting som åer og sandfælder på passende steder. Hans mål er at gøre hvert hul til en udfordring for de bedste golfspillere, men ikke umuligt for duffers. Sand fælder er en af ​​de bedste måder at gøre et hul mere udfordrende, sagde han.

Opbygning af det bedre sandfælde

Start med at se hele hullet. Jones starter processen ved at stå ved tee-boksen og forestille sig hvor og hvordan bunkers vil gå. At skabe noget visuelt forbløffende er nøglen.

Tegn planerne. Jones sagde, at når han får en ide om, hvor bunken vil gå, vil han sætte sig ned og skitsere nogle ideer. Han ønsker at lave en bunker, der konturerer til grønne, men overvælder dem ikke. Han sagde, at der ikke er et sæt mønster eller størrelse til en perfekt sandfælde.

Klipp væk grøften, hvor bunkeren vil gå. Brug hjørnet kanter og skær bredere, fordi dette vil give arbejdstagere mere område at grave i.

Brug en frontlæsser til at fjerne snavs. Fjern lige så meget, at snavset senere kan erstattes af sandet.

Dump i sandet om en fod ad gangen og få arbejderne til at rake og skubbe den sammen. Dette vil bidrage til at forhindre erosion. Bland også det naturlige snavs og sandet langs fældens kanter for at undgå at skifte det.

Arbejd over sandet med rakes, indtil det er færdigt. Det kan tage flere timer at sikre, at alt sandet er afgjort.

Returf soden rundt om fældens kanter, så åbningen til fælden er lidt bredere end fælden selv.

Del:
Kommentarer