Hvordan man opbygger en golf sand fælde i din baggård

Hvordan man opbygger en golf sand fælde i din baggård

Hvis du ønsker at skabe en simuleret grøn i komforten i din baghave, skal du have nogle farer for at gøre din øvelseshul autentisk. Hvis rummet er begrænset, er en sandfælde et ideelt valg til dit huls fareforhold. Dette vil hjælpe med at udøve chip skud på den grønne.

Trin 1

Placer din sand fælde, så den har masser af groft græs omkring den nye tilsætning til din baggård grøn. Dette område behøver ikke at blive manicured meget, da at lade græsset vokse højt, vil det hjælpe med at simulere de faktiske kursforhold og forbedre dit korte spil.

Trin 2

Grav hullet til din sandfælde og gør det ikke længere eller bredere end 5 fod med 5 fod. De fleste golfspillere foretrækker at have ikke mere end to sandfælder på deres baggårdsgræs.

Trin 3

Skab dine sandfælders vægge ved at fjerne græsset fra omkredsen af ​​din sandfælde, indtil du er tilfreds med størrelse og form. Grave udefra til indersiden af ​​sandfælden.

Trin 4

Skab din sandfældes skråning, når alt græsset er fjernet. Generelt foretrækker de fleste golfspillere en skråning på to fødder og beslutter sig senere for at øge eller mindske hældningsstørrelsen.

Trin 5

Monter en sidevæg med en vandret gulvbase, der skaber et dræningssystem til at fjerne vand fra sandfælden. Dræningssystemet skal være hele fældens længde og ca. 10 til 12 inches dybt inde i fælden.

Trin 6

Fyld sandfælden med sand. Sandet vil flyde til midten på grund af fældens skråning. Fortsæt med at tilføje sand, indtil du har opnået en dybde på seks inches, og fordel derefter sandet jævnt, indtil det er i overensstemmelse med fældens hældning. Husk at ved at bruge sand, der er for fint, kan det være nødvendigt at udskifte det inde i fælden hele tiden på grund af forskydning fra høje vind.

Del:
Kommentarer