Hvordan man opbygger en dræbte vægttab måltidsplan

Hvordan man opbygger en dræbte vægttab måltidsplan

Med så mange kostvaner til rådighed, er det svært at vide, hvilket er rigtigt for dig. Nogle kan tilpasse din livsstil bedre, mens andre kan appellere til dine personlige spisevaner. Hvis du ikke er kræsen om mad, kan kostvaner, der begrænser dig til bestemte fødevarer, virke. Hvis du ved, du aldrig vil kunne komme over din kærlighed til is, skal du vælge en diæt, der fokuserer på portion kontrol i stedet for at begrænse dig til bestemte fødevarer. Hold dig til de vigtigste principper for enhver diæt - en der favoriserer sunde madvalg og moderering. Struktur din egen måltid strategi ved hjælp af disse tips

Bestem mængden af ​​kalorier du skal forbruge dagligt for at tabe sig. Hvis du har en aktiv livsstil, skal du have mere. Hvis du bruger det meste af din dag ved et skrivebord, skal du bruge mindre. Ifølge Mayo Clinic skal du forbrænde 3.500 flere kalorier, end du tager i om ugen for at tabe 1 lb. Fjern ikke for mange kalorier. Ifølge National Institute of Health bør kvinder ikke tage mindre end 1.200 kalorier om dagen og mænd ikke mindre end 1.500.

Indstil et vækkeur til at gå ud hver tredje til fire timer. Dette er, hvor ofte du skal spise for at holde dit stofskifte brændende fedt og at afværge trang og bingeangreb. Opsæt en spiseplan og følg det hver dag. Selv om du spiser oftere, vil du faktisk spise mindre ved at trimme dine delstørrelser ned.

Lav en ugentlig købmandsliste og afsat mindst en dag om ugen til madlavning. Opbevar kalorier med lavt kalorieindhold, såsom frisk frugt, fedtfattig yoghurt og smørfri popcorn. Kog meget, selvom du kun laver mad til dig selv. Ophold kan være en livredder, når du kører sent for arbejde og glemte at pakke din frokost natten før.

Fokus på protein og frugt og grøntsager. Pak din morgenmad fuld af protein, herunder sorte bønner eller æg, og citrusfrugter som grapefrugter og appelsiner, der vil revne op i dit stofskifte. Det er nemt at tage fat på brød og chips, når du er sulten, men prøv at erstatte. I stedet for regelmæssige pommes frites skal du bage dine egne søde kartofler. Slå pasta ud for brun ris.

Opbevar en fødevarebog og list alt, hvad du spiser. Hvis du nedbryder og har en is sundae, er det ikke verdens ende. Gør det godt med motion og fortsæt. Det værste du kan gøre er at bruge det som en undskyldning for at spise alt andet og starte din kost igen en anden gang. Tænk på en kost som et livslang engagement, ikke en krasjperiode af sult.

Del:
Kommentarer