Hvordan man opbygger en cykelstativ

Hvordan man opbygger en cykelstativ

Med disse hurtige og nemme planer om at bygge et cykelstativ kan du skære træet, samle rammen og tilpasse parkeringspladser til alle dine cykler. Du bliver overrasket over, hvor enkle disse er, hvordan man opbygger et cykelstativplan er, og hvor nemt det er at opbygge et cykelstativ, som kan tilpasses til din families forskellige cykler. Med kun et par 2X4'er, 2X6'er, en sav, sandpapir og nogle skruer kan du parkere alle dine cykler på en velorganiseret måde før solnedgang.

Bestem længden af ​​cykelstativet, du skal bygge: Denne brugerdefinerede cykelholder kan bygges til 3- cykler. Før du skærer dine 2X4'er vil du gerne bestemme, hvor mange cykler du vil bruge denne cykelholder til. Til tre cykler vil du gerne klippe dine 2X4'er ca. 54 "i længden, hvilket giver dig tilstrækkelig afstand til de oprejste hjulholdere og cykeldækene til tre cykler. Du vil have ca. 18" håndtagrum på hver side af indersiden parkeringspladser og 6 "til de stående hjulholdere til hver cykel.

Skær dit tømmer til din cykelstativ: Efter at have bestemt længden for at skære dine 2X4 rammestykker, skal du gå og skære to nøjagtig samme længde. For hver cykel har du brug for to 1 1/2 inch X 5 1/2 "X 24" opretstående hjulholdere. Så for de tre cykelstativ rager du 6 længder på 2x6s 24 inches lang. Jeg anbefaler også at skære de øverste hjørner på disse 2X6 stykker i 30 grader vinkel for at tilføje til det færdige cykelstativ udseende. Når du har skåret dine stykker, skal du sand og lakse dem, hvis det er i din plan.

Montering af din cykelstativ: Denne simple cykelholder bruger de to udvendige opretstående holdere til at færdiggøre rammen. Du skal først tage 2X4 ramme stykker og to af de lodrette holdestykker og fastgør dem sammen med skruer. Derefter får du din første cykel til at måle dækket og placere den næste opretstående holder, så den første cykelparkeringsplads er færdig, hvilket kun giver plads til at placere cykeldæket i mellemrummet mellem den udvendige ramme oprejst og den næste oprejst. Når du har skruet det på plads, fortsætter du med de ekstra opretstående holdere ved at skrue hver ekstra oprejst i rammestykkerne. Disse opretstående stykker danner parkeringspladserne for ethvert cykeldæk og håndterer barbredde med din tilpasning.

Del:
Kommentarer