Hvordan man opbygger en Clay Tennisbane

Hvordan man opbygger en Clay Tennisbane

Clay tennisbaner er populære i Europa og Sydamerika, selvom det ikke er så populært i USA. Ler har dog nogle fordele til den rekreative tennisspiller. Mest bemærkelsesværdigt er det en blødere overflade, hvilket gør spillet meget mindre belastende på leddene og musklerne. Men ler kræver lidt vedligeholdelse.

Planlæg placeringen til din domstol. Spilfladen til en dobbeltbaseret tennisbane er 36-for-78 fod. Når du faktor i det rum, der er nødvendigt udenfor linjerne, er det ideelt at have 60-ved-120 fod. Området skal være plan og på fast grund. En nord-syd orientering er ideel til de fleste spil.

Beslut dig om den type lerret du ønsker. Mens den franske Åbs røde ler nemt kommer i betragtning, når man overvejer ler til en overflade, er der andre typer ler, herunder Har-Tru, som var overfladen for U.S. Open fra 1975-1977 og syntetisk ler.

En del af denne beslutning vil være baseret på din geografiske placering. Ler kræver konstant vanding, så det tørrer ikke op og sprækker, så en rød lerret er ikke praktisk i en ørken-type placeringer.

Overvej at ansætte nogen med erfaring med at bygge lerbaner. Clay domstole er ikke praktisk som et gør-det-selv-projekt, fordi opførelsen af ​​en traditionel lerret kræver flere lag under spiloverfladen. For eksempel har den franske åbnes hurtigtørrede ler fem lag: det øverste lag af knust rød mursten efterfulgt af et kalkstenlag, der er ca. 5 cm tykt, et lag med jernmalmslagge, et lag af knuste sten, så et grundlag, der er blevet behandlet fladt. Syntetiske lerbaner er dog bygget oven på et fortovslag.

Planlæg for alle faciliteter, du måtte ønske på retten, såsom en vand springvand, bænke og et sted at opbevare udstyr. Diskutér med entreprenøren, om du vil have et fuld størrelse hegn hele vejen rundt eller kun på bagsiden.

Planlæg din vedligeholdelse af retten. Når entreprenøren har bygget lejlighedsretten, skal du vedligeholde den. Retten skal komprimeres med en rulle en gang om ugen. Efter at have spillet på banen, bør du vandre det for at opretholde lejens tilstand, medmindre det er syntetisk ler. Retten bliver nødt til at blive fejet og linjerne ryddet med en speciallinje børste.

Del:
Kommentarer