Hvordan man opbygger en beton skate rampe

Hvordan man opbygger en beton skate rampe

Takket være skader, der er forårsaget, når skateboardere "slår" langs skinner, fortove eller betonvægge, har nogle byer forbudt brug af skateboards i offentligheden. Hvis du kan lide at skate, men dine muligheder er begrænset af offentlige forordninger, kan du bygge dine egne betonramper ved hjælp af beton. Betonramper er holdbare og langvarige. Plus, ingen vil klage, hvis du chipper dem eller forlade mærker eller andre tegn på skade på dem. Ved hjælp af beton kan du bygge en række rampe samt rør og kasser.

Bestem den type rampe, som du vil gøre i god tid. Nogle muligheder at overveje omfatter rampens form og hældning. Shape muligheder omfatter en launcher rampe, halv rør, kvart pipe, overførsel eller bank rampe. Skitse din rampe på grafpapir og find ud af rampens fulde dimensioner, før du bygger. Dimensionen af ​​rampen hjælper dig med at bestemme, hvor meget beton du skal bruge til projektet.

Ryd jorden på det sted, hvor du planlægger at placere din rampe. En beton rampe er meget tung, så du skal bygge et fundament for det som om du byggede en til dit hjem. Marker fundamentet for din rampe ved at køre indsatser i jorden lige udenfor hjørnerne af rampestedet. Bind streng til hver indsats og stræk strengen mellem indsatsen for at markere placeringen af ​​rampen.

Grave grunden til din konkrete rampe, der strækker sig 6 inches nedad. Fyld fundamentet depression med et 4-tommers lag af knust grus. Våd gruset og komprimer det ned med et tampeværktøj.

Konstruer dine betonformer ud af træ. De konkrete former vil skabe en form, i hvilken du vil hælde din beton. Skær formene ud for at gøre rampens sider, ryg og hældning. Deltag i formens vægge sammen ved hjælp af træskruer.

Olie indersiden af ​​formen med madolie. Olien hjælper betonformen til at trække væk fra betonen, når betonen tørrer. Placer betonformen over bunden.

Placer 3/8-tommers rebar i hele betonformen og binde den på plads. Rebar vil forhindre rampen i at revne og bryde.

Bland højkvalitetsbeton i en cementblander, indtil det er konsistensen af ​​kagefedt. Du kan leje en cementblander fra mange byggeforretningsbutikker. Hæld betonen i formularen, indtil betonniveauet når toppen af ​​formen. Tryk på siderne af formen med en hammer som du hælder for at fjerne luftbobler.

Damp cementet med en haveslange. Pak hele projektet i bygherrens plastfolie og lad det tørre og helbrede. Fjern plastik, spray sementet og pakk om plastik hver dag. Lad cementet hærde og tørre i 28 dage. Dette vil få betonen til at tørre og hærde og forhindre revner.

Fjern plastik, træk skruerne ud af formene og træk træet af overfladen af ​​betonen. Rampen skal være komplet på dette tidspunkt.

Del:
Kommentarer