Hvordan man opbygger en baggĂĄrd pitcher s mound

Hvordan man opbygger en baggĂĄrd pitcher s mound

En kandehøns i baghaven tilbyder timer med hesteoplevelse for atleterne i din familie eller kvarter. Små børn, der lige har startet organiseret baseball, kaster ofte ikke fra en reguleringshøje, men som spirende krukker fortsætter med at kaste fastballs i gymnasiet, kræves pitching fra en højderyg. En major-liga regulering kandehøjen måler 10,5 tommer høj i midten og 18 fod i diameter. Selvom du ikke har nok plads til en stor så høj, er det vigtigt at gøre det 10,5 tommer højt, så kanden får øve med at kaste fra reguleringshøjde.

Fjern en cirkel af græs 10 til 18 fod i diameter afhængigt af ledige pladser. Brug et målebånd til at sikre, at midten af ​​krukkehøjen er den rette afstand fra hjemmeplade. Afstande varierer fra 46 fod i Little League til 60,5 fod i voksne ligaer.

Niveau den udsatte jord med en haven rake. Pund en træpind eller metalbøjlepost ind i midten af ​​krukkehøns cirkel og markér staven eller posten, hvor den er 10 tommer over jorden. Lav en tæt, tung blanding af sand, ler og slam, ved hjælp af to dele hver af sand og ler for hver del af silt. Forblandede blandinger af mound ler er tilgængelige hos nogle sportsforretning butikker.

Spred et 1-tommers tykt lag af jordblandingen over den eksponerede jorden og tamp det fast. Tilsæt et andet 1 tommer tykt lag af jordblandingen oven på den første i en koncentrisk cirkel, der måler 3 til 6 tommer mindre hele vejen rundt end det oprindelige lag. Pak dette lag af jord fast og tilføj seks yderligere 1-tommer tykke lag jord, hver 6 til 8 inches mindre i diameter end laget før det, så munden forsigtigt runder som den stiger.

Læg pitching gummien på den udfladede top af krukkehøjen og placere forkanten af ​​gummiet 18 inches bag midten af ​​højden. Tilsæt 2,5 tommer jord til den flade toppen af ​​mounden, som skal bringe kanterne af højden flush sammen med kanterne af krukkeens gummi, mens du forlader et fladt område over toppen af ​​mounden, hvor kannen står. Fjern stavmarkeringen midt på højden og fyld hulet med pakket jord. Minimer erosion ved at dække højden med presenning, når regn truer.

Del:
Kommentarer