Hvordan man opbygger en baggård basketball domstol

Hvordan man opbygger en baggård basketball domstol

Basketball er en af ​​de mest populære sportsgrene i verden. Det er en sport, der ikke kræver meget udstyr eller spillere at spille, i modsætning til mange andre holdsporter. Børn kan begynde at spille basketball i en ung alder uden at forstå sportens specifikke regler. Hvis du ikke har adgang til en lokal park eller ikke vil have dine børn til at spille i indkørslen tæt på trafikken, kan det være en mulighed at bygge en baghave basketballbane.

Byg en asfaltbelagt basketballbane i din baggård ved først at snitte ud af det rum, du vil bruge. Dimensionerne er helt op til dig, men for at give plads nok til en standard high school halvdom skal du have 30-30 fods område. Placer indsatser i jorden for at markere de fire hjørner af retten. Fjern afstanden mellem indsatsen for at sikre, at dine mål er korrekte. Dobbeltklik for at kontrollere, at dine dimensioner er kvadret ved at sørge for, at du har samme afstand fra øverste venstre stav til nederste højre stav og fra nederste venstre stang til øverste højre stav.

Grave det område inde i dig, der er lagt ud. Fjern eventuelle store stykker sten, da disse i sidste ende vil skabe ujævne områder på din færdige domstol. Grave 7 til 9 inches dyb for at give plads til den knuste sten og asfalt, som du skal lægge. Nivea ud i området, efter at alle nødvendige snavs og klipper er blevet fjernet.

Dump og niveau ud 4 til 6 inches grus til at dække dimensioner af din domstol. Dette bliver den base, som asfalten spredes over. Komprim klipperne ved at gå over hele området eller rul et vægtet komprimeringsværktøj rundt om hele området. Sørg for, at der ikke er fordybninger eller ujævne pletter, før du går videre til asfalten.

Spred 2 til 3 tommer asfalt over gruset til at fungere som blacktop til din basketballbane. Du kan ansætte en professionel til at lægge asfalten til dig, eller du kan selv gøre dette arbejde ved at køre på hjul i sektioner af asfalt ad gangen. Level ud asfalten, så det er lige over hele retten. Komprimere asfaltdækslet på samme måde som du komprimerede gruset. Sørg for, at asfalten er i niveau, efter at den er komprimeret og lad den tørre helt. Kom tilbage næste dag for at sikre, at asfalten er helt plan og ikke behøver at justeres hvor som helst før du går videre til at male basketballbanens linjer.

Køb en basketball court stencil for at give dig en guide til at male linjerne på din domstol. Du kan købe en stencil fra webstedet "Basketball-Court". Det kommer med trinvise instruktioner til at guide dig igennem stenciling processen.

Tilføj basketballen til din domstol. Du kan købe en bærbar enhed, der ikke behøver at blive cementeret i, eller du kan købe et underjordisk basketballmål, der forbliver på plads. De fleste sportslige gode butikker tilbyder i-hjem installation med køb af i jorden basketball hoops. Sørg for, at bagpladen er 3 fod foran baseline og fronten af ​​fælgen er 15 fod fra frie kaste linje for at gøre linjerne på banen korrekt.

Del:
Kommentarer