Hvordan man opbygger en Ab Bælte

Hvordan man opbygger en Ab Bælte

Der er to typer af abdominal bælter. En type administrerer en elektrisk stimulus til dine abdominale muskler for at få dem til at indgå kontrakt og i teorien opbygge musklernes styrke i processen. Den anden type ab bælte er designet til at lægge ekstra pres på mavet under en træning, og dermed øge effektiviteten af ​​træningen på samme måde som en hånd placeret på maven gør sit-ups og crunches mere effektive. Denne type ab bælte kan også få området til at blive varmt, hvilket kan hjælpe med vægttab og gøre ab træning nemmere og giver hurtigere resultater. Du kan ikke gøre et elektrisk ab bælte sikkert. Men du kan nemt bygge den sidstnævnte type og straks bruge den til at forstærke dine mavemuskler sikkert og uden at chokere dig selv.

Bestem målingerne for dit ab bælte. Bæltet skal være 4 tommer længere end det bredeste område omkring dit abdominalområde. Bredden skal være to gange værdien plus 1 tomme af det område af din krop, du vil dække med ab-bæltet. Generelt er dit abdominalområde omkring 6 inches bredt, så i formålet med dette eksempel antager vi, at dit stykke materiale til bæltet vil være 13 inches bredt.

Skær dit materiale ud. Brug jævne, glatte udskæringer, så materialet er let at sy. Når du er færdig, har du et stykke materiale, der er 13 tommer bredt og 4 tommer længere end længden af ​​området omkring din midsektion.

Placer bomuldsbatteriet i midten af ​​materialestrimlen. Cotton batting vil tilføje en smule stivhed til bæltet og også øge dens opvarmning potentiale. Batten skal rulles ud i midten af ​​6 tommer af bæltet og efterlader 1 tommer i begge ender af bæltet og 3,5 tommer på begge sider af batten.

Indsæt batting i materialet. Fold de lange kanter af materialet over bomuldsbatteriet. Der vil være omkring en halv tomme overlapning af materiale. Du vil sy ned denne overlapning ved hjælp af en zigzagsting. Fold tommerne i hver ende over bomuldsbatteriet og sy enderne op med samme zigzagsting. Du har nu en lang stribe fyldt materiale, der er 2 inches længere end længden af ​​måling af dit abdominalområde og 6 inches bredt. Det vil have en linje med stikninger ned i midten.

Sy langs de ydre kanter af de lange dele af bæltet. Dette vil øge stabiliteten og hjælpe med til at forhindre batting i at flytte og vade op i bæltet. Du kan bruge enten en straight eller zigzag sting.

Fastgør velcro strips. Et sæt strimler bør placeres i bælgens ender, så du kan bære det på en løs indstilling. Match de andre sæt længere ind fra enderne, så du kan stramme bæltet for at gøre din træning gradvis sværere, da din abs bliver stærkere.

Del:
Kommentarer