Hvordan man opbygger din egen inversionstabel

Hvordan man opbygger din egen inversionstabel

Inversion tabeller er en type træningsudstyr, der bruges til at forbedre en persons fleksibilitet. Gennem en række forskellige øvelser styrkes musklerne, og rygsøjlen er langstrakt og forbedrer kroppens overordnede fitnessniveau. Disse øvelser placerer kroppen i en omvendt position og bruger tyngdekraften til at justere kroppen. Ryg og nakke smerter kan lindres, og kropsholdning kan forbedres ved hjælp af en inversionstabel. Selvom inversionstabeller kan købes, gør det muligt at gøre en hjemme der mere fleksibilitet i designprocessen.

Trin 1

Byg to trekantstøtter til bordet ud af en tommers stiv kanal. Bøj ledningen med en rørbender, indtil hver af trekanterne har en bund på 36 inches og en højde på 60 inches. Fjern eventuelle ekstra slanger med en hacksav. Fastgør enderne af hver trekant med stållodder og et loddeværktøj.

Trin 2

Stå lige med hæle mod væggen. Anbring et målebånd på toppen af ​​hovedet, der måler nedad til midten af ​​låret. Skriv måling på et stykke papir. Placer et målebånd rundt om hofterne for at få hoftebredden. Tilføj yderligere tre tommer til denne måling, inden du skriver den på et stykke papir.

Trin 3

Byg ryglænsrammen ved hjælp af en-tommers rørledning. Bøj ledningen ved hjælp af en rørbender. Rammens længde skal være hovedet til lårmåling og bredden skal være hoftemåling. Fjern eventuelt overskydende slange med en hacksav. Fastgør rammens ender ved hjælp af et loddeværktøj og loddemetal.

Trin 4

Placer et stykke en og en halv tommer stålrør på jorden. Mål og skær stykket på 36 inches lang med en hacksav. Stålrøret er hovedrammen på bordet. Mål og skær et stykke firkantet stålrør så det er 16 inches langt. Dette stykke vil fungere som fodstøtte til bordet.

Trin 5

Læg hovedrammen på jorden. Placer fodstøtten i den ene ende, så den ligger vinkelret på det længere stykke. Sæt de to stykker sammen ved hjælp af en svejsemaskine. Sæt stykket til side.

Trin 6

Anbring en anden del af en og en halv tomme stålrør på jorden. Skær det så, at det er samme bredde som ryglænets ramme. Placér rørstykket, som vil være svingnavet til bordet, ved enden af ​​hovedrammen og modsat fodstøtten. Svejs det til den ende, som vil danne en "H."

Trin 7

Bor et hul øverst på hvert støttestykke ved hjælp af en 3/8-tommers borekrone. Mål og skær en 3/8-tommers trådstang til 48 tommer. Sæt en nylonvasker på begge ender af stangen. Sæt stangen gennem svingnavstangen på hovedrammen. Skub en 3/8-tommers hexhovedmøtrik på hver ende af gevindstangen.

Trin 8

Skub en af ​​trekanten baserne på hver ende af gevindstangen. Stram møtrikken og skiverne med en sekskantnøgle for at fastgøre trekanterne til resten af ​​hovedrammen.

Trin 9

Placér ryglænstykket mod toppen af ​​hovedrammen. Fastgør det til hovedrammen og drej navet ved hjælp af et loddeværktøj og loddemetal.

Trin 10

Mål og skær et stykke stof til ryglænstykket. Canvas stof eller en anden type tyngre stof virker bedst. De nøjagtige dimensioner af stoffet vil afhænge af bordets størrelse. Tilføj to til tre inches til bredden og længden af ​​stoffet, så det kan ombrydes helt rundt om rammen. Sy de to sider sammen under ryglænet og fastgør materialet sikkert til inversionstabellen. Fastgør en nylonrem til ryglænet ved at løbe det omkring hovedrammen to til tre gange. Spænde remmen oven på ryglænets ramme.

Del:
Kommentarer