Hvordan man øger testosteron

Hvordan man øger testosteron

Hvis du leder efter måder at øge testosteron, så behøver jeg ikke fortælle dig om fordelene. Måske har du forsøgt en testosteronpille og ved, hvordan du føler dig når niveauerne er høje - mere energi, øget fokus, forbedret humør og en ond sexdrift. Desværre begynder de fleste mænd at bemærke lavt testosteron, da de bliver ældre, nogle gange endda i tyverne! Lavt testosteron er forbundet med dårligere humør, lavere sexdrev og mindre ambition. Testosteron har så mange fordele, at det ville være uvidende at ignorere det. Især hvis fitness er en prioritet, bør det være vigtigt at øge testosteron.
Desværre tror mange mænd, at de eneste måder at øge testosteron på er via steroider eller testosteronudskiftningsterapi. Men ved blot at lave nogle små ændringer i deres kost, livsstil og vitamintilskud, kan mænd optimere deres testosteronniveau.

Tag regelmæssigt fiskeolie. Fiskolie har så mange fordele, at du ville være skør, IKKE at tage den. Det øger ikke kun testosteron, men det reducerer dine chancer for et hjerteanfald i halvdelen, forbedrer tilstanden af ​​din hud og hår, fremmer fedt tab, forbedrer genoprettelsestiden efter træning og hjælper dine led. Og da det øger testosteron, har det også en virkning på sexdrev og humør. Desuden er det billigt! Gør en google-søgning efter fiskeolie for at finde ud af mere. En af mine yndlingsfiskolier, selvom en af ​​de dyrere, kan findes her: //www.t-nation/productInfo.do?id=910074 Men du kan finde fiskeolie dobbelt så billig!

Spis æg, nødder, olivenolie og hvidløg. Disse tre ting er nemme at implementere i din kost. For mig, at tilføje i æg til morgenmad et par gange om ugen har virkelig gjort en forskel. Og du spiser nok ikke en god morgenmad alligevel? Nødder og hvidløg er også en meget god måde at øge testosteron, da de indeholder sunde fedtstoffer, der er nødvendige for sin produktion. Hvidløg indeholder en forbindelse kaldet allicin, som er fantastisk til testosteron. Sørg dog for at spise ægte hvidløg, da allicin bryder let ned og kosttilskud muligvis ikke har nogen tilbage!

Supplement med zink. Zink er absolut nødvendigt for at opretholde og øge testosteron, og desværre er mange af os mangelfulde. Zink hæmmer også noget, der kaldes aromataseenzymet, som omsætter testosteron til østrogen. Alt i alt er zink et meget kraftfuldt element. Det er endnu bedre at tage ZMA, som er zink kombineret med magnesium. Du kan finde ZMA på de fleste fødevarebutikker.

Broccoli og grønne grøntsager. Broccoli er vigtigt for vores testosteronniveauer, fordi det, som zink, hæmmer omdannelsen af ​​testosteron til østrogen. Hvilken brug er det at øge testosteron, hvis vores krop bare skal gøre det til det modsatte!

Komme i form. Dit forhold mellem muskler og fedt har en signifikant effekt på testosteronniveauet. Dybest set vil du have mere muskel og mindre fedt. Ved at følge disse tips, vil du bemærke en stigning i testosteron naturligt, men når du tilføjer i regelmæssig motion, vil det have en ret effekt.

Hold øje med min næste artikel, hvor jeg vil diskutere de forskellige urter og testosteronpiller, der har vist sig at være effektive.

Tips

Når du køber fiskeolie, skal du sørge for, at du faktisk ikke køber torskeleverolie - de er helt forskellige, da torskeleverolie ikke øger testosteron. ZMA, samtidig med at det er fantastisk for dem, der ønsker at øge testosteron, vil også gøre dig meget træt. Tag det før seng og sov som en baby! Nogle mennesker har svært ved at tilføje olivenolie i deres kost, når det faktisk er ret nemt. Brug det som salatdressing, måske med balsamicoeddike, eller brug den til at stege dine æg. Sørg for at du får nok søvn. Seks timer om natten er syv nætter om ugen ikke tilstrækkelig til at optimere testosteronniveauerne.

Del:
Kommentarer