Hvordan man øger intracellulær hydrering

Hvordan man øger intracellulær hydrering

Intracellulær hydratisering er processen med at hydratisere celler indefra. Det er et vigtigt aspekt i sportsmedicin og atletisk træning, fordi det påvirker atletisk præstation. Med den rette balance mellem mad og drikkevarer, der indeholder ordentlig ernæring, modtager kroppen brændstoffet, der er nødvendigt for at udføre sit allerbedste. Mens drikkevarer drikkevarer og vand hjælper med at hydrere områder uden for celler, er det ikke effektivt at fremme intracellulær hydratisering. For at opnå intracellulær hydrering skal du forbruge den korrekte balance mellem vitaminer, mineraler og ernæringsmæssige ressourcer fra en række fødevarer og drikkevarer.

Tjek drikketiketter

Trin 1

Tjek etiketterne på sportsdrikke og specialvand. Se på sukkerindholdet på flasken. Da de fleste drikkevarer lister 8 oz. Som serveringsstørrelse skal du sørge for at tage højde for hele serveringsstørrelsen og den samlede mængde sukker i drikken, hvis du planlægger at drikke hele flasken.

Trin 2

Vælg drikkevarer, der har lidt eller ingen sukker pr. Portion størrelse. For meget sukker fører til et fald i energi, hvilket påvirker din ydeevne.

Trin 3

Kontroller mængden af ​​elektrolytter pr. Portion. Ifølge InnovativeHealthSolutions er det rette forhold 2 til 1, hvor 2 er kalium og 1 er natrium. Natrium hjælper med at regulere vand i kroppen, som påvirker blodtrykket. Kalium spiller en vigtig rolle i skeletmuskel og nervesvæv, balancerer pH-niveauer i kroppen og styrer blodtrykket.

Trin 4

Opnå intracellulær hydrering ved at finde en drink, der har den rette balance mellem kalium og natrium. Intracellulær hydratisering finder sted under skiftet mellem ekstra cellulær hydrering og intracellulær hydratisering. Ved at drikke et af disse stoffer bliver cellerne større og absorberer næringsstoffer i drikken.

Forbrug visse fødevarer

Trin 1

Drik et glas fedtfattig eller ikke-fedtet mælk, inden du træner eller leder ud på marken til sport. Calcium holder musklerne sunde ved at sætte dem i stand til at indgå ordentligt. Dette vigtige mineral styrer også hjertefrekvensen.

Trin 2

Spis en række blandede nødder, især jordnødder. Nødder indeholder en solid mængde magnesium, som hjælper kroppen med at omdanne brændstof til energi. American Peanut Council.org rapporterer, at jordnødder også indeholder protein og arginin - en aminosyre, som fremmer hydrering i cellerne.

Trin 3

Snack på fuld hvede brød. Det indeholder komplekse kulhydrater, der giver dig timevis energi og skaber den balance, din krop har brug for for at opnå intracellulær hydratisering.

Del:
Kommentarer