Hvordan man mister 18 pund i 9 dage

Hvordan man mister 18 pund i 9 dage

Har du brug for at tabe med det samme? Her lærer du en kost, som læger bruger med patienter, der er ved at få operation. De har brug for dem til at miste store mængder af vægt for at gøre proceduren mere sikker. I slutningen af ​​de 9 dage, hvis du følger trinene korrekt, vil du have tabt op til 18 pund.

Dybest set handler denne diæt om at fokusere på en type mad og spise den i 3 dage lige, kun den specifikke mad med intet andet. Jo mere du følger disse instruktioner, desto større vægt vil du tabe.

Fra dag 1 til 3 vil du kun spise ris. Kog det med lidt salt, hvis du vil, og intet andet. Du kan spise det så meget som du vil på ethvert tidspunkt af dagen, spise det til morgenmad, frokost og aftensmad uden begrænsninger.

Dag 4 til 6 handler det om kylling. Du kan koge eller grille kyllingen. Spis ikke huden og ingen ekstra krydderier. Drik masser af vand og spis så meget kylling som du vil. Til morgenmad, frokost og aftensmad uden begrænsninger.

Dag 7 til 9 skal være den sværeste. Du kan kun spise æbler i 3 dage. Hver gang så meget som du vil. Du kan tilberede det på en eller anden måde eller spise den som den er. Drik masser af vand.

Tips

Jeg fulgte denne diæt 2 gange i mit liv. Jeg anbefaler at følge det nøjagtigt som det er, men jeg må nævne, at når jeg gør det, tilføjer jeg nogle ting til kosten, for eksempel drikker jeg te med splenda om morgenen, jeg tilføjer lidt fedtfattig ost til risen og sætter ketchup til kyllingen. Jeg tabte stadig som 12 pund i stedet for 18. Dette er mig, din krop kan virke anderledes. Men hvis du ikke ønsker at miste hele 18 pund, kan det hjælpe dig med at komme igennem kostningen lettere. drik masser og masser af vand! Følg denne diæt kun en gang hver anden måned.

Advarsler

Når du er færdig med det, må du ikke spise! Følg en sund kost, så du ikke får hele 18 pund på en uge! Hvis du har nogen form for sygdom, kan denne diæt måske ikke være sund for dig. Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte en læge, før du risikerer dit liv. Dette anbefales ikke til personer, der er i deres korrekte vægttype. Det anbefales kun at tabe 2 pund om ugen for at opretholde en sund livsstil. Før du starter denne diæt, vurderer du dine langsigtede mål og dit helbred.

Del:
Kommentarer