Hvordan man mister 15 pund ved løft

Hvordan man mister 15 pund ved løft

Mens kardiovaskulær træning er et almindeligt anvendt vægttab, er det ikke den eneste måde at miste og opretholde vægttab på. Vægtløftning giver fitnessfordelene opnået ved kardiovaskulær træning, men øger også din metabolisme i længere tid. Før du hopper lige ind i en vægtløftningsrutine, skal du forberede dig således, at du kan udvikle sig i et moderat tempo og nå dit 15 pund vægttabsmål.

Planlægning

Trin 1

Grib en journal for at registrere din vægttab rejse. Vær opmærksom på dine fremskridt hver uge.

Trin 2

Væg dig selv, før du starter et vægtløftningsprogram. Optag dato og vægt i journalen en gang om ugen. Dette vil hjælpe dig med at følge dine fremskridt og holde dig ansvarlig.

Trin 3

Væg dig selv konsekvent, samme dag hver uge. Væg dig om morgenen, før du spiser eller drikker for meget vand.

Start med lette vægte

Trin 1

Mål for tre til fem dage med vægtløftning hver uge. Hvis du er nybegynder, begynder du på tre dage og går videre til fem dage om ugen over tid.

Trin 2

Brug multi-joint øvelser til dine træningsprogrammer som squats, pushups og pullups. Dette vil maksimere mængden af ​​energi og kalorier, din krop vil brænde for at udføre elevatorer. Fokus ikke på single-joint øvelser som biceps krøller eller kalve rejser.

Trin 3

Afslut tre til fire sæt på otte til 12 reps for hver øvelse. Vælg en vægt, der er udfordrende på de sidste par reps, men at du stadig kan løfte.

Trin 4

Hold din hvileperiode mellem sæt til et minimum. Målet er vægttab, hvilket vil kræve, at du holder din puls forhøjet for at brænde et stort antal kalorier. Tretti sekunder til et minut er tilstrækkelig tid til muskelgendannelse uden at tillade din hjerterytme til at falde kraftigt.

Tilføj mere vægt

Trin 1

Øg mængden af ​​vægt du bruger hver uge. Dette vil hjælpe dig med at udfordre dig selv ved gradvis at overbelaste dine muskler. Det er meget nemt at nå et plateau, som kan standse dit vægttab fremskridt.

Trin 2

Du kan også reducere mængden af ​​tid, du hviler mellem hvert sæt. De forkortede hvileperioder vil holde din hjertefrekvens forhøjet, hvilket resulterer i et større antal brændte kalorier.

Trin 3

Hold dig til dine planlagte træningsprogrammer og fuldfør hver uge uden at hoppe over nogen træning. Hvis du savner en træning, skal du hente dit sted, og du fortsætter med dine planlagte træningsprogrammer.

Del:
Kommentarer