Hvordan man målretter en bowlingkugle for de bedste resultater

Hvordan man målretter en bowlingkugle for de bedste resultater

Den spændende sport med bowling bliver endnu sjovere, når du lærer at sigte bolden. Jo bedre du har til formål, desto flere stifter vil du slå ned, og jo højere vil du score. Målet er dog ikke så let som det kan synes. Begyndende bowlere tror ofte, at for at målrette bolden præcist, skal de bare se på stifterne. Disse stifter er dog 64 meter væk, så det giver mening at have tættere mål, hvorfor erfarne bowlere kigger efter andre referencepunkter på banen. Når du har forstået dette koncept og praksis, kan du også udvikle et næsten perfekt mål.

Trin 1

Vær opmærksom på din tilgang. En typisk indfaldsvinkel involverer fire trin, der begynder med højre fod til højrehånd og venstre for venstrefløj. I løbet af andet og tredje trin, lad bolden svinge tilbage. I løbet af det fjerde trin kaldes også et dias, sving bolden fremad.

Trin 2

Slip bolden på det nederste punkt i dit diasestrin, lige som du kommer til den forkerte linje og nærmer banen. Den rigtige timing af din frigivelse vil gøre hele forskellen i kuglens retning.

Trin 3

Følg igennem med din svingarm, med det i retningen du vil have bolden til at gå og lade din arm svinge op til skulderniveau eller endnu højere. Det kan føle sig overdrevet, men jo højere du lader din arm svinge, desto bedre vil du kunne klare bolden.

Trin 4

Se efter prikker på banen omkring 7 ½ fod ned fra den ufuldkomne linje og pile omkring 15 fod ned, og brug disse prikker og pile til at sigte din bold. Hvilke prikker og pile du målretter mod vil afhænge af din styrke, hastighed og spin på din bold, tilstanden af ​​banen og mange andre faktorer.

Trin 5

Forsøg med at sigte på forskellige punkter, indtil du får en følelse af, hvor bolden vil gå. Hvis du er en straight shooter, vil du gerne målrette mod center prikken og pilen. Hvis du hooker bolden, hvilket betyder at du snor dit håndled og introducerer et spin, vil du målrette mod en prik eller to til højre eller venstre, afhængigt af retningen af ​​dit spin.

Trin 6

Øvelse sigter, jo mere du træner, desto bedre får du.

Del:
Kommentarer