Hvordan man lærer vand aerobic

Hvordan man lærer vand aerobic

Vand aerobic er en af ​​de nemmeste former for gruppe øvelse at undervise. Der er ingen grund til at bekymre sig om at holde sig til takten af ​​musikken eller udvikle komplicerede rutiner. Under dybvands aerobic underviser instruktører ofte fra pooldækket, bruger optimistisk musik og skaber en behagelig, men udfordrende træning for nybegyndere og avancerede deltagere.

Planlægger at holde klassen mellem 45 og 60 minutter afhængig af den planlagte godtgørelse. Medtag en opvarmning og afkøling i denne tid. Lær fra pooldækket, så når du demonstrerer arm- og benbevægelser kan dine elever se dem.

Vælg musik designet til vand aerobic. Hastigheden varierer sædvanligvis fra ca. 108 til 120 slag per minut. Indstil lydstyrken på et niveau, der kan høres af deltagerne, men overstyrer ikke din stemme. Du vil have, at deltagerne skal kunne høre dine instruktioner tydeligt.

Anmærk din klasse om at lægge vægtbælter og tage et sæt vandhåndvægte og sæt dem tæt ved siden af ​​poolen. Derefter instruere dem om at komme i vandet. Lad deltagerne varme op ved at jogge på plads eller simpelthen træde vand. Få dem til at danne en cirkel og drej til højre og derefter til venstre, træder vand.

Fortæl eleverne at flytte frem og tilbage på tværs af poolen og lave en kombination af bevægelser. Få dem til at gøre hver bevægelse i ca. 3 til 5 minutter før de skiftes. Få dem til at udføre cross-country ski-type bevægelser, jogging med knæ og jogging med hæle sparker balderne.

Tag klassen til centrum mod dig. På plads, skal gruppen udføre undervandsjumping jacks og frosk hopper med benene. Alternativ, udfører hvert træk i ca. 3 minutter.

Opgive gruppen til at gribe deres håndvægte. Gentag de bevægelser, der bruges til at bevæge sig frem og tilbage over poolen i 3 til 5 minutter, hvor de nu bruger deres håndvægte for at skabe ekstra modstand.

Fortæl klassen at flytte til kanten af ​​poolen og indstille vægten på dækket. Hver person bør forstå poolen væggen og færdiggøre wall pull ups, bjergbestigere langs overfladen af ​​væggen og flutter spark bag dem. Gør hver gang i 3 til 5 minutter før du skifter.

Bring gruppen til midten mod dig og få dem til at træde vand langsomt for at køle ned i ca. 3 minutter. Flyt til det lave vand, bede alle om at fjerne deres bælter og udføre strækninger for alle større muskelgrupper. Du skal være på dækket og klassen skal stå på poolbundet i omkring taljen højt vand.

Del:
Kommentarer