Hvordan man lægger på at strække indgangen

Hvordan man lægger på at strække indgangen

Overanvendelse fra at spille sport og træne kan medføre, at din vrist - toppen af ​​fodens bue - bliver smertefuld. Normalt bliver den bageste tibialsænde, som løber fra bagsiden af ​​anklen over vinklen og til bunden af ​​foden, betændt. Tightness følger, som hvis venstre ubehandlet kan forstyrre fodens evne til at absorbere chok; i sidste ende kan chok føre til skader i benene, hofterne og ryggen. Ved hjælp af lunges for at strække den vrimle kan det hjælpe med at reducere smerte og genoprette fleksibilitet.

Trin 1

Varm op før stretching for at beskytte dine muskler. Udfør fem til 10 minutter lys cardio, såsom at gå, køre en stationær cykel eller bruge en elliptisk træner.

Trin 2

Stretch ved hjælp af langsomme, gradvise bevægelser. Undgå at tvinge nogen muskler til at strække sig ud over deres naturlige evne eller til smerten. Pust konsekvent mens du strækker sig for at hjælpe iltstrømmen til musklen; trække vejret ind og ud af din næse for et tal på fem i hver retning. Undgå at hoppe i strækningerne, hvilket kan medføre små tårer i dine muskler.

Trin 3

Forlad sko og stræk i bare fødder for bedre at målrette modet; Yoga Journal rapporterer, at sko kan indsnævre musklerne i dine fødder, når de strækker dem. Medtag lunger i dit regelmæssige stretchprogram mindst tre gange om ugen for at holde musklerne fleksible. Gentag hver omgang strække tre til fem gange.

Trin 4

Stå overfor en væg og læg begge hænder på væggen med dine arme udvidet over hovedet. Træd din venstre fod tilbage i et lunge med 1 til 2 fod og læg venstre fod fladt på jorden. Løft den højre fod og sæt kuglens fod og tæerne mod bunden af ​​væggen, mens du hviler hælen på gulvet. Læn din krop mod væggen i en langsom, gradvis bevægelse; du skal mærke strækningen på vipet og langs bunden af ​​din fod. Hold strækningen i 30 sekunder og slip derefter. Gentag med venstre fod.

Trin 5

Placer dig selv igen mod en væg med dine arme udvidet over hovedet og hænderne på væggen. Træd højre fod tilbage med 1 til 2 fod. Punkt din fod og læg toppen af ​​foden på gulvet. Lidt bøj begge knæ, indtil du føler en strækning i toppen af ​​din vrist og fod. Hold i 30 sekunder og slip derefter. Gentag med venstre fod.

Del:
Kommentarer