Hvordan man laver yard spil

Hvordan man laver yard spil

En favorit på enhver afgangsfest eller familiesammenføring er værtsspil er en nem måde at give familieoplevelse på sommerfester. Brug af forsyninger, som de fleste mennesker har i deres garage, eller som kan købes billigt hos butikker, kan yardspil tænde en venlig konkurrence for hele familien --- unge og gamle.

Yard Games

For de fleste værksspil skal du fjerne et mellemrum på din forside eller bagplæne. De fleste spil kræver mindst 15 eller 20 fod for at konkurrere.

For at kaste spil opstiller du to mål i en lige linje omkring 20 meter fra hinanden. Målene kan være små hoops (såsom Hula Hoops) eller poler eller pinde fast i jorden. For et sværere spil, brug en træ kasse med en åben top og en lille cylinder i midten.

Med to spillere ved hvert mål, finder en fra hver af to hold noget at kaste på målene. Afhængigt af dit mål kan du bruge Frisbees, hestesko, skiver, småbønner eller græsplækker.

Vend omvendt kast, indtil point er scoret ved at kaste bolden i eller tæt på målet (afhængigt af din variation).

Til hestesko, brug en stang og kast hesteskoen så tæt som muligt. For Frisbee golf eller lov dart, prøv at få Frisbee eller dart inde i en bøjle.

Med skiver eller bønnesække forsøger du at få objektet inde i hullet i den åbne kasse eller inde i cylinderen for flere punkter.

Del:
Kommentarer