Hvordan man laver ungdoms fodboldspillere mere aggressiv

Hvordan man laver ungdoms fodboldspillere mere aggressiv

Mens ungdomsfodboldspillere ikke sandsynligvis vil spille med ild og magt hos spillere i NFL, jo tidligere lærer de at spille aggressivt, desto hurtigere vil de udvikle sig. Det er vigtigt at ikke kun undervise værdien af ​​aggressivt spil, men også linjen mellem aggressivitet og vold. Ikke alene vil for meget aggression sandsynligvis resultere i sanktioner, det kan ende med at skade en anden spiller. At undervise unge spillere for at være aggressiv men klog vil være afgørende for at øge deres fodboldpotentiale.

Opsæt tackle dummies for spillerne at tackle. Dette giver dig mulighed for at lære dem rette teknikker til tackling samt hjælpe spillerne med at føle, hvordan det er at tackle noget eller nogen med fuld kraft.

Opbyg de tillid hos spillerne med holdmøder og pre-game og pre-practice pep talks. Opmuntre individuelt og gruppe deres passion og komplimentere deres egenskaber som spillere.

Instruere spillerne til at smide alle anstrengelser i øjeblikket af indflydelse med den modsatte spiller. Fremskynde momentum lige før slaget giver dig mulighed for at tackle mere aggressivt.

Tak i en vinkel for en intens og kraftig indvirkning.

Øv med måtter for at øge selvtillid og minimere frygt for at falde. Begynder med måtter giver spillerne mulighed for at tage hits, undgå at tackle og indlede tackler med fuld tillid og aggression.

Mal ansigtet af spillerne i lyse farver i krigsmønstre før du træner. Dette vil medvirke til at fremkalde primære følelser og følelser af aggression.

Del:
Kommentarer