Hvordan man laver syrevand derhjemme

Hvordan man laver syrevand derhjemme

I 1931 blev Dr. Otto Warburg tildelt Nobelprisen for medicin. Hans arbejde viste, at sygdomme, herunder kræft, ikke kan trives i et miljø, der er rigt på ilt. Vand, der er infunderet med ekstra ilt, er en fantastisk måde at øge iltindholdet i kroppen. Ved at indtage iltinfundert vand er det muligt at øge dit immunsystem og hjælpe din krop med at bekæmpe sygdom.

Filtrer vandet. Før du tilføjer ilt eller andre vigtige næringsstoffer til dit vand, er det vigtigt at fjerne noget negativt fra vandet. Selvom klor hjælper med at minimere bakterier i vandet, skal det fjernes fra vandet før forbrug. Derudover er det stadig muligt for bakterier, kemikalier og parasitter at være til stede i ledningsvand. Ved at anvende omvendt osmose eller destilleret vand kan næsten alle urenheder fjernes.

Tilsæt et par dråber 35 procent fødevarekvalitet hydrogenperoxid, eller kør vandet gennem en vandrevitalisator. Hvis du bruger hydrogenperoxid, skal du kun bruge 35 procent fødevarekvalitet, fordi det er det eneste peroxid, der er egnet til forbrug. One Minute Cure af Madison Cavanaugh beskriver en protokol, der bruger et bestemt antal dråber i otte ounce vand tre gange om dagen. Antallet af dråber øges hver dag, indtil et bestemt mål nås, og derefter reduceres tilbage til et vedligeholdelsesniveau.

Hvis du bruger vandrevitaliseringen, bliver vandet simpelthen hældt i genopfriskningen, som ligner en blender, og en af ​​tre indstillinger er valgt. Vandet behandles derefter i 9, 18 eller 27 minutter afhængigt af hvilken indstilling der blev valgt.

Hæld i et glas og nyd. Mens vandet fra revitaliseringen vil smage som regelmæssigt vand, vil hydrogenperoxidvandet være mindre behageligt. Det har tendens til at have en mere blegemiddelagtig smag. Hvis dette generer dig, kan mælk bruges i stedet for vand for at skjule smagen.

Advarsler

Selv 35 procent fødevarekvalitet hydrogenperoxid kan stadig være farlig, hvis den bliver misbrugt. Sørg for at læse oplysningerne om forbruget, inden du forsøger at bruge dette produkt.

Del:
Kommentarer