Hvordan man laver sunde lotion ud af jod og babyolie

Hvordan man laver sunde lotion ud af jod og babyolie

Før kommercielle sunde lotioner var bredt tilgængelige, brugte vores mødre og bedstemødre en meget enkel og billig metode til at opnå den "solkiste sunde glød". De ville kombinere baby olie og jod for at brune deres hud. Desværre var lidt kendt om hudskader fra ultraviolette solstråler i deres æra. Her er deres teknik, opdateret til dagens sikkerhedsproblemer. Du bør se resultaterne om 2 eller 3 dage, hvis din hud er meget retfærdig og kun 1 eller 2 dage, hvis du har en rigere hudfarve.

Åbn plastikflasken og sæt klædedækslet til side. Mål 1/4 kops portion af solcreme med din målekop. Hæld det i din plastikflaske.

Skyl målekoppen og tør det godt. Mål 1/2 kop jod i målekoppen. Hæld iod i plastikflasken med solcreme.

Skyl og tør kopen igen. Mål 1/2 kop babyolie i målekoppen. Tilsæt babyolie til plastflasken, der nu indeholder jod og solcreme.

Udskift klemmehætten. Ryst flasken kraftigt i 60 sekunder for at kombinere alle ingredienser.

Påfør din nye hjemmelavede solbeskyttende lotion med solcreme til din krop, som du ville have et andet detailmærke. Lig i solen for at aktivere solbrændt lotion og start garvningsprocessen.

Tips

Du kan tilføje flere solcreme lotion, hvis din hud har tendens til at brænde let, men prøv at ikke bruge mere end mængden svarende til hver af de andre komponenter (1/2 kop). Hvis du skal bruge mere, skal du også øge mængden af ​​jod og babyolie for at opretholde effektiviteten af ​​dette produkt.

Advarsler

Brug ikke denne metode, hvis du er allergisk over for jod eller andre ingredienser, der er anført.

Del:
Kommentarer