Hvordan man laver skiløberejser

Hvordan man laver skiløberejser

Et skilift system er en afgørende del af driften af ​​et skisportssted. En skilift er betalingsbeviset, der gør det muligt for skiløbere at køre skiliften til toppen af ​​bjerget. For at holde kontrollen over kunderne og drive en organiseret og rentabel forretning skal dit skilift system designes grundigt fra starten. Hvis du kører en lille udvej, kan du selv lave skiløjperne selv.

Åbn et Microsoft Word-dokument og naviger til "File" i øverste værktøjslinje og vælg "Ny".

Vælg "Skabeloner på Office Online" under overskriften "Skabeloner" i panelet, der åbnes på højre side af skærmen.

Skriv "Billetter" i søgefeltet øverst i browservinduet, der åbnes. Vælg og download den skabelon, du bedst kan lide.

Slet standardoplysningerne i billetten og indtast oplysningerne for din skihytte eller udvej. Sørg for at inkludere den dag, hvor liftkortene er gyldige med fed skrift, stort tryk på billetene eller ordene "Season Pass", hvis billetene er for hele sæsonen.

Indsæt farvet papir i printeren. Udpeg et andet farvet papir til hver dag i ugen, og en helt separat farve for hele sæsonkortet. Dette hjælper dig med at overvåge kundernes billetter for at sikre, at de ikke genbruger gamle skiløjper uden at købe de nuværende.

For at undgå falskmøntneri, gå ud over farvekodning og tilføj en stregkode til dine billetter. TicketCreator Bar Code Edition og lignende software giver dig mulighed for at tilføje denne ekstra sikkerhedsforanstaltning. Du skal bruge en stregkode scanner og yderligere software til at tjekke billetterne.

Skær alle billetter ud og tryk hver billet mellem lamineringsark. Laminering af billetter sikrer, at de ikke vil bære ud, falde ned eller blive våde fra sne. Til laminering skal du fjerne beskyttelsesunderlaget på de klæbende sider af lamineringsarket. Placer billetten på arket og tryk ned med de ikke klæbende sider for at forsegle mellem arkene. Trim ned lamineringsarkene efter behov.

Lim et klip bag på hver lamineret billet, så kunden kan vedhæfte liftkortet til sin lynlås. En omkostningseffektiv måde at gøre dette på er at bruge et robust papirklip. Klipset kan løsnes på lynlåsens remskive for at fastgøre det til kundens frakke.

Tips

For professionelt at udskrive skihejsbilletterne du oprettede, gem dokumentet som en JPEG-fil. Brænd JPEG-filen på en cd, og hent cd'en til en professionel printer til udskrivning og laminering. Afhængigt af din version af Microsoft Word må du muligvis oprette billetterne i et Microsoft PowerPoint-dokument for at kunne gemme filen som en JPEG. Du skal blot følge de samme trin ovenfor, men arbejder i PowerPoint, og gem det færdige dokument som en JPEG-fil.

Del:
Kommentarer