Hvordan man laver ski voks

Hvordan man laver ski voks

Ski voks er et produkt, der anvendes på bunden af ​​sne skis eller snowboards for at gøre dem hurtigere og / eller lettere at kontrollere. En entusiastisk ski-fan kan nemt bruge flere pund af ski voks i en enkelt sæson, hvilket bidrager væsentligt til bekostning af hobbyen. At lave din egen ski voks kan være et økonomisk alternativ. Ved at følge nedenstående retningslinjer kan du producere ca. 5 pund af almindeligt formål, al temperatur skisvoks til mindre end prisen på 1 pund af mærkeprodukt.

Begynd natten før ved at sikre, at tærterne er rene og tørre. Placer de tomme dåser i fryseren natten over. Fjern etiketter og klistermærker fra dine stearinlys, samt wicks og wick holders, hvis det er muligt. Hvis ikke, kan de fjernes under smeltningsprocessen.

Når du er klar til at lave din voks, skal du rive såpestangen ved at skrabe den med en smørknivs kantede kant. Anbring shredded sæbe i en lille skål.

Placer granharpiksen i en mikrobølge-sikker skål og varm i 10 til 15 sekunder i mikrobølgeovnen. Spred et tyndt lag varmepartikler på tværs af den ene side af hvert af lysene.

Sæt et lys i den store pande, harpiks side op, over medium varme. Når lyset er smeltet, tilføj et andet.

Fortsæt med at tilføje lys indtil alle er smeltet. Skim noget snavs eller skum fra toppen med en træsked. Sørg for, at du fjerner væger, strimler af papir eller wick holdere.

Reducer varmen til lav. Indstil din blender højt og begynd at blande voksblandingen. Mens blenderen kører, skal du begynde at tilføje sæbeflager lidt ad gangen og blande godt efter hver tilsætning, indtil hele sæbet er fuldt integreret i voks.

Tilsæt tandpasta til voksblandingen, fjern så meget fra røret som muligt. Sæt køkkenet timeren og bland godt, i højden, i mindst 2 minutter.

Skim af noget skum, der flyder til toppen af ​​voksblandingen med en træske og kassér.

Fjern kageformene fra fryseren.

Sæt på grillhandsker eller lange ovne vanter og fjern voksblandingen fra varmen.

Hold en fin mesh filter over kage tin. Lad den varme voksblanding sættes i silen for at fjerne enhver flotsam og jetsam, der kan være dannet under behandlingen. Ren voks vil strømme gennem nettet og ind i tin. Fordel voksen jævnt mellem blikkerne.

Sæt kagepakkerne fulde af voks i fryseren og lad dem køle af i 24 timer. Fjern kage tin fra fryser og vend om til pop voks fra formen.

Del:
Kommentarer