Hvordan man laver saltopløsning til en forstøvningsmiddel

Hvordan man laver saltopløsning til en forstøvningsmiddel

En forstøver er et apparat, der anvendes af cystiske fibrose-lidere. Cystisk fibrose er en medfødt sygdom, der forårsager slim opbygning i lungerne. En forstøver passer ind i munden og leverer en fin tyk medicin til dine lunger. Det kan være nødvendigt at fortynde medicinen med saltopløsning i nogle tilfælde. En saltopløsning er saltvand, der ligner kroppens egen væskesammensætning. Hvis du vælger at lave din egen saltvandsløsning, skal du sørge for at alle de instrumenter og ingredienser, du bruger, er sterile.

Begynd med et rent arbejdsområde. Det er vigtigt, at du har et rent miljø, når du forbereder saltvand. Tænd dine handsker.

Hæld vandet i gryden og opvarmet højt indtil kogning. Når du koger, skal du dække potten og lade koge i 5 minutter.

Fjern gryden fra varmen og lad afkøle til stuetemperatur.

Hæld saltet i det afkølede, steriliserede vand og omrør for at opløse. Rør omhyggeligt, indtil der ikke er noget gryde i bunden af ​​gryden.

Brug saltopløsningen straks eller læg i en steriliseret opbevaringsbeholder og opbevar i køleskabet.

Advarsler

Kontakt din læge, før du laver eller bruger saltopløsning, for at afgøre, om denne koncentration og metode passer til dig. Når du har lavet det, må du ikke dyppe eller lægge noget i saltvandsløsningen. Dette kan forurene væsken med bakterier og bakterier.

Del:
Kommentarer