Hvordan man laver polyurethan skateboard hjul

Hvordan man laver polyurethan skateboard hjul

Skateboardhjul er typisk masseproduceret i en industriel indstilling. De er lavet af polyurethan, et alsidigt og slidstærkt syntetisk materiale. Ifølge 1skates opfandt Frank Nasworthy polyurethan skateboardhjul i 1970. Med deres gummiagtige greb på fortovet udvide polyurethanhjulene potentialet til måder, som skateboards kunne bruges. Forskellige typer af polyurethan skateboard hjul varierer hovedsageligt med hensyn til deres durometer, diameter, farve og form. Durometeret er et mål for, hvor hårdt hjulet er. Bløde hjul, der er bedst til cruising på hårde overflader, har lave durometre, som f.eks. 87A. Hårde hjul, der absorberer lidt stød, har et højere durometer, som 100A. Diameteren er hjulets højde. At lave polyurethan skateboard hjul involverer brug af specialiserede kemikalier og maskiner. Denne proces er tegn på de grundlæggende industrielle processer, hvorved polyurethanhjul er lavet.

Polyurethanhjul

Bland et parti polyurethan. Kombiner polyurethanets kemiske komponenter i passende proportioner i en mĂĄleapparat. En mĂĄleapparat er en maskine, som opvarmer, blander og dispenser polyurethan.

Tilføj farve. Når polyurethan i måleapparatet er en væske, tilsættes farvestof eller en anden type pigment til batchet. Dette er kun nødvendigt, hvis du vil have dine skateboardhjul til at have en farve.

Hæld polyurethan i forme. Skimmelsvampene skal være af aluminium og afspejle den form og størrelse, du vil have, at dine hjul skal være.

Fjern polyurethan "snegle" fra formen efter polyurethanen har størknet. Snegle er den grundlæggende, ufærdige form af dine polyurethan skateboard hjul. Placér sneglen på en plan overflade for at helbrede.

Form hjulet. Brug en drejebænk til at skære sluggen i form. Hjulets sider og ridsoverflade skal skæres for at passe hinanden nøjagtigt. En drejebænk er et stykke maskineri, der drejer en genstand, når den former den. I dette tilfælde drejer drejebænken sluggen, da den skærer væk overskydende polyurethan.

Del:
Kommentarer